Rafael Nadal s-a căsătorit în cel mai mare secret! Invitații au semnat acorduri de confidențialitate și nu au avut voie să intre cu telefonul la nuntă

Rafael Nadal s-a căsătorit în acest weekend cu aleasa inimii lui, Maria Francisca Perello "Mery".

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Rafael Nadal, în vârstă de 33 de ani şi Maria Francisca Perello "Mery" în vârstă de 31 de ani şi-au unit destinele într-un la castelul "La Fortaleza" din Mallorca.

Citeste si: Cristina Rus este însărcinată pentru a treia oară! A ținut totul ascuns până acum, dar mai are puțin și naște

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă s-au întors din Dubai, a doua lună de miere: „Ne place luxul. Și oamenii din jur sunt altfel într-un asemenea loc”

Citeste si: Maysa, fiica soților Maxer, prima apariție la televizor! Cum arată Maysa și cum se simte Deea după naștere

Rafael Nadal s-a căsătorit în cel mai mare secret! Invitații au semnat acorduri de confidențialitate și nu au avut voie să intre cu telefonul la eveniment

Cei doi miri au impus măsuri de confidențialitate foarte stricte, astfel încât primele fotografii de la marele eveniment au apărut abia după 24 de ore.
Printre regulile impuse de organizatori s-au numărat acorduri de confidenţialitate semnate de toţi angajaţii restaurantului, iar invitaţii au fost sfătuiți să renunţe la telefoanele mobile. De asemenea, accesul avioanelor şi al dronelor a fost restricţionat pe durata evenimentului.

fara descriere

La nuntă au participat peste 300 de personalităti, cel mai sonor nume fiind al fostului rege al Spaniei, Juan Carlos. Printre invitaţi s-au mai aflat partenerul de dublu al lui Nadal, Feliciano Lopez, alături de Fernando Verdasco şi toată echipa sa, în frunte cu Carlos Moya împreună cu unchii Toni Nadal, fostul său antrenor, şi Miguel Angel Nadal, portarul Iker Casillas, dar şi cântăreţul Enrique Iglesias.

fara descriere

Rafael Nadal şi Francisca Perello se cunosc din copilărie şi s-au logodit în mai 2018 la Roma. Actuala soţie a spaniolului a renunţat la un job în asigurări pentru a se angaja ca Project Manager la Rafael Nadal Foundation, organizaţia care gestionează actele caritabile ale multiplului câştigător de Grand Slam-uri.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate