Rafaela a fost eliminata acum trei saptamani de la Exatlon, dar abia acum a povestit ce se intampla in fiecare seara pe terasa casei in care statea echipa Razboinicilor: "Ne strangeam toti si..."

Rafaela a fost prima concurenta de la Exatlon Romania care a fost eliminata. Tanara a venit in Romania acum trei saptamani, dar abia acum a povestit ce ii facea Radu, colegul ei de echipa, in fiecare seara.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriereRafaela, concurenta de la Exatlon care s-a intors prima din Republica Dominicana, a spus astazi, la Teo Show, ce se intampla in casa imediat dupa ce a fost nominalizata.

"Erau seri, mai ales in ultimele seri dupa ce am fost nominalizati... Ne strangeam toti pe terasa si toata lumea stia ca ma emotionau camerele si toti voiau sa ma ajute sa trec peste asta. Faceam Teo Show in fiecare seara. Radu era Teo si imi punea intrebari, iar eu trebuia sa raspund. Eu radeam, nu raspundeam la nicio intrebare, el trecea mai departe", a spus Rafaela, astazi, la Teo Show.

 

Tanara care a facut parte din echipa Razboinicilor a trecut printr-o schimbare de look. Cu ajutorul Cameliei, buna prietena cu Adriana Bahmuteanu, Rafaela s-a transformat intr-o adevarata printesa. Ea a fost machiata, coafata si a incercat mai multe tinute, iar schimbarea este spectaculoasa.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate