Rafaela aruncă bomba în emisiunea ”Puterea Dragostei”: ”Cei doi comunică mult mai mult”. Despre cine vorbeşte fosta Războinică de la Exatlon I

Rafaela şi Mădălin, concurenţii din emisiunea ”Puterea Dragostei”, au avut şi ei o discuţie aprinsă, după ce a vorbit cu Valentin despre faptul că nu simte o chimie între ea şi el.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

După ce frumoasa prezentatoare Andreea Mantea le-a rugat pe fete să se prezinte în Casa Băieţilor, pentru a discuta ce s-a întâmplat în prima săptămână a emisiunii ”Puterea Dragostei”, pe parcurs ce concurenţii şi-au expus gândurile, a existat un moment în care s-a pornit o discuţie aprinsă, în centrul atenţiei fiind Rafaela.

În Casa Puterea Dragostei s-au ”format” deja două cupluri, dar nu oficial încă.

Plăcându-se mult, Mădălin şi Viorela, dar şi Adrian şi Raluca petrec cât de mult timp pot împreună, pentru a se cunoaşte mai bine şi pentru a afla dacă sunt într-adevăr compatibili.

Rafaela, însă, după ce a avut o mică discuţie aprinsă cu Valentin, despre alegerile pe care le-a făcut şi le face fosta Războinică de la Exatlon sezon I, a fost atacată verbal de Mădălin, spunând despre ea că este ”provocatoare, e acidă, e fake”.

”Rafaela e provocatoare, e acidă, e fake. Asta e felul ei. Eu cu tine nu vom avea nimic de discutat de aici până pe viitor”, a atacat-o Mădălin pe Rafaela.

Rafaela a răspuns criticilor aduse din partea lui Mădălin, aruncând o ”bombă” din interior, spunând că el şi Viorela ar avea taine conversaţionale mai mari decât ceea ce se vede la televizor.

”Spune-mi cu ce sunt falsă? Ţi-am zis eu ţie ceva? Nu-mi mai spune tu mie că eu sunt falsă. Aş zice nişte chestii care te-ar afectat şi pe tine şi pe Viorela. Cei doi comunică mult mai mult decât ce se vede în faţa camerelor”, a continuat Rafaela.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Discuţie aprinsă între Rafaela şi Valentin, la ”Puterea Dragostei”! ”Eşti frustrat că nu te plac?”. Mădălin atacă din spate: ”Eşti falsă”

“Soţia mea făcea sex cu un alt bărbat. La un moment dat mi s-a făcut rău”. Realitatea cumplită a unui cuplu care nu mai putea să-şi plătească facturile

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Andreea Mantea a primit rezultatul testului covid: „Sunt asimptomatică”

DOLIU imens! A murit o mare actriţă a României. A avut un talent ieșit din comun

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

ContrapunctEVZ. De ce a plecat Diana Șoșoacă din emisiunea lui Mihai Gâdea?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies