Vedete

Rafaela de la Exatlon s-a rasfatat dupa ce a parasit competitia! Prima eliminata din concurs a fost intr-o vacanta in Dubai!

Desi a parasit repede concursul, Rafaela de la Exatlon a spus ca a dus dorul confortului de acasa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Rafaela de la Exatlon s-a rasfatat dupa ce a parasit competitia! Prima eliminata din concurs a fost intr-o vacanta in Dubai!icon photo

Membra a trupei Razboinicilor, Rafaela de la Exatlon a fost prima eliminata din concurs, pe 18 ianuarie. „Pentru mine acest concurs a reprezentat o testare a limitelor extraordinara.  Am dormit pe jos, am luptat pentru mancare, am aflat ca se poate trai si altfel. Mi-au lipsit dusurile lungi si relaxante, patul confortabil de acasa si micile cochetarii”, a declarat Rafaela Marcas la revenirea in tara.

Rafaela de la Exatlon nu suporta sa apara nemachiata atunci cand e filmata

„Nu mi-a fost usor sa apar in fata camerelor nemachiata. Dar, cu siguranta, a fost o experienta pe care nu o regret”, a mai spus Rafaela.  Tocmai pentru ca a dus dorul confortului, Rafaela s-a rasfatat atunci cand s-a intors acasa. Ea a vizitat un salon de infrumusetare, apoi si-a facut planuri pentru o vacanta in care sa se bucure din plin de plaja. (vezi ce a spus Rafaela despre Anda Adam)

Rafaela de la Exatlon s-a plimbat cu barca in Dubai

De aceea, Rafaela de la Exatlon a ales sa plece intr-o excursie in Dubai, fotografiindu-se in timpul unei plimbari cu barca. „Te pup”, i-a transmis Diana Belbita, concurenta de la Faimosi, cu care Rafaela a legat o stransa prietenie.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune