Vedete

Rafaela de la “Puterea dragostei” are o legătura secretă cu Simona Halep! Şi Rafaela a făcut tenis şi a absolvit acelaşi liceu din Constanţa ca numărul 1 mondial!

Fanii trebuie să ştie că Rafaela de la “Puterea dragostei” are o legătura secretă cu Simona Halep.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Rafaela de la “Puterea dragostei” are o legătura secretă cu Simona Halep! Şi Rafaela a făcut tenis şi a absolvit acelaşi liceu din Constanţa ca numărul 1 mondial!icon photo

E clar că Rafaela de la “Puterea dragostei” are o legătura secretă cu cea mai bună tenismenă din lume. Pe Rafaela Marcaş şi Simona Halep nu le leagă doar faptul că sunt născute în acelaşi oraş, Constanţa. (vezi ce mesaj dur a trimis Andreea Mantea celor care o susţin pe Rafaela)

Rafaela de la “Puterea dragostei” are o legătura secretă. A terminat liceul la 4 ani după Simona Halep

La fel ca Simona, Rafaela s-a înscris şi ea la tenis, la CSS Constanţa, şi a urmat acelaşi liceu cu program sportiv, "Nicolae Rotaru" din Constanţa. Halep a absolvit liceul în 2010, în timp ce Rafaela a făcut-o 4 ani mai târziu, în 2014.

Rafaela de la “Puterea dragostei” are o legătura secretă cu Simona Halep! Şi Rafaela a făcut tenis şi a absolvit acelaşi liceu din Constanţa ca numărul 1 mondial!

Rafaela de la “Puterea dragostei” are o legătura secretă. A abandonat tenisul

De acum se ştie că Rafaela de la “Puterea dragostei” are o legătura secretă. Din păcate, Rafaela a abandonat tenisul, ea urmând în prezent cursuri de master în psihologie. Ea a devenit celebră odată cu participarea la “Exatlon 1” şi “Puterea dragostei”, emisiuni difuzate de Kanal D. 

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune