Rafaela, decizie radicală la "Puterea Dragostei". Nu mai vorbeşte cu fetele! Bianca jubilează: "Ar fi perfect dacă ar pleca"

Rafaela a luat o decizie radicală. Nu mai vorbeşte cu fetele, iar acestea sunt de părere că face acest lucru fiindcă vrea să părăsească "Puterea Dragostei".

Autor: A. I.

În timp ce fetele stăteau împreună şi discutau, Rafaela se afla singură, la masă. Rafaela s-a ţinut tare, nu a cedat nici atunci când Raluca a venit să încerce să o convingă să renunţe la decizia de silenzio stampa.

"Vrei să stai toată ziua aşa, să nu vorbeşti cu nimeni?", a întrebat-o Raluca pe Rafaela. "Vă asumaţi treaba asta", a răspuns Rafaela.

Bianca s-a bucurat foarte tare fiindcă Rafaela s-a retras şi ar vrea ca aceasta să plece din casa "Puterea Dragostei". "S-a văzut foarte clar că ne înţelegem între noi foarte bine. Dacă ar pleca Rafaela totul ar fi perfect în casă. Eu aş lăsa de la mine, fetele de la ele şi ne-am înţelege", a spus Bianca.

Fetele cred că Rafaela a decis să se distanţeze de ele şi să stea singură pentru că vrea să părăsească emisiunea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Discuţie bombă la "Puterea Dragostei". Adrian i-a spus direct Ralucăi ce vrea de la ea: "Să facem dragoste!"

Ceartă la ”Puterea Dragostei”! Bogdan a izbucnit şi a avut o ieşire violentă: ”Îl pun la punct”

A fost prins criminalul din Berceni. Bărbatul se află în Olanda

Cine este și câți ani are șarmantul Dogan din serialul Prețul fericirii! Iată ce familie superbă are celebrul actor Murat Aygen și cu ce se ocupă când nu se află pe platourile...

Calendar ortodox 11 iunie 2023. Ce sărbătoare este duminică?

„Acum se pot face teste.” Stephan Pelger a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe, în ultimul interviu

Au ieșit la iveală detalii cutremurătoare despre tot ce a îndurat Dana Roba. De ce a fost, de fapt, atacată de soțul ei, Daniel Balaciu: "A vrut să se răzbune pe ea"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies