Vedete

Rafaela, fostă concurentă de la Exatlon, a venit la ”Puterea Dragostei” pentru a-şi găsi jumătatea: ”Sunt o persoană complicată”

Rafaela Marcaş, fost Războinică de la ”Exatlon” a venit la ”Puterea Dragostei” pentru a-şi găsit jumătatea! Rafaela a spus ce îşi doreşte de la un bărbat.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Rafaela Marcaş, fosta Războinică de la ”Exatlon” care a făcut senzaţie, a revenit pe sticlă, dar de data aceasta la cel mai tare show matrimonial - ”Puterea Dragostei”. Rafaela a mărturisit ce fel de partener îşi doreşte alături de ea.

”Pentru o experienţă de neuitat şi pentru a-mi găsi partenereul de viaţă. Sunt o persoană complicată. Îmi doresc să aibă un caracter puternic şi să se comporte foarte frumos cu mine. Vreau să fie înţelegător. Sunt extraordinar de dificilă. Cred că mă voi înţelege bine cu colegele mele. Deşi sunt dificilă, nu sunt antisocială”, a spus Rafaela Marcaş.

În cadrul acestui reality show matrimonial, 6 femei şi 6 barbati vor locui separat, dar îşi vor putea petrece opt ore pe zi împreună în Casa Puterea Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Publicul va avea un rol important în calatoria celor 12 concurenţi în căutarea magiei iubirii, aceştia putând câştiga simpatia celor de acasă prin comportamentul lor atât în Casa Puterea Dragostei, cât şi în afara ei. O serie de premii şi surprize îi aşteaptă pe concurenţi, iar telespectatorii sunt invitaţi să urmărească un reality show care nu îi va lăsa indiferenţi şi îi va implica în cea mai emoţionantă călătorie, cea a căutării sufletului pereche.

Galerie foto  Urmatorul articol