Vedete

Rafaela, în conflict cu Ştefan! El a fost foarte deranjat: "Mă enervez, fac urât"

Rafaela l-a supărat pe Ştefan în această ediţie a emisiunii "Puterea dragostei". Rafaela i-a spus lui Ştefan că e foarte influenţabil, iar pe el l-a deranjat foarte tare acest lucru, ameninţând-o pe brunetă că va face urât dacă aceasta va continua.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Rafaela, în conflict cu Ştefan! El a fost foarte deranjat: "Mă enervez, fac urât"icon photo

"De ce eu am fost singura care am vrut să-ţi dau ţie o şansă, să vorbim toate cu tine şi tu ai fost împotriva mea?", l-a întrebat Rafaela pe Ştefan. El a admis lucrul acesta, însă nu i-a dat o explicaţie Rafaelei pentru ce s-a întâmplat.

"El mi se pare foarte uşor influenţabil. Poţi să-l influenţezi foarte uşor pe Ştefan. Dacă ei vor să facă ceva, şi tu la fel. Nu te supăra pe mine, dacă tu vrei să faci ceva şi ei nu vor să facă, tu faci ce vor ei. Eu dacă fetele nu vor să facă ceva, spre exemplu, sau Ştefi, ok. Noi avem opinii. Eu nu mă consider lider, dacă Mădălin sau Adrian vor ceva, tu faci ca ei, chiar dacă nu vrei", i-a spus Rafaela lui Ştefan.

"Este strict opinia ta şi s-ar putea să mă enervez. Fac urât. E o părere foarte proastă", a replicat Ştefan.

Ştefan a avut un schimb de replici mai dur şi cu Adrian. "Ce eşti aşa tupeist, mă?", l-a întrebat Adrian, moment în care Ştefan a răspuns la fel: "Da' tu ce eşti aşa tupeist, mă?". Adrian a fost calmat de un alt coleg.

 
Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile! Firma cântăreţei a făcut un profit colosal! | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari!  Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!icon photo

Stiri

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari! Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!

Daniel Dines şi Marius Tîrcă sunt doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari.

Titlu secțiune