Rafaelo, distracție la mare, fără Vulpița! Cine sunt femeile care l-au însoțit?

Rafaelo, distracție la mare fără Vulpița. Cu cine a petrecut în club până dimineața?

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Rafaelo, distracție la mare fără Vulpița. Rafaelo, deși se spune că este îndrăgostit de Vulpița, nu-și petrece timpul cu partenera sa de cântat din Blăgești.

Rafaelo s-a distrat la mare în weekend, a fost la plajă și în club, unde a dansat toată noaptea. Rafaelo a fost la mare cu trei foști colegi de la Puterea dragostei.

Citeste si: Vulpița, snopită în bătaie de Viorel. Scene șocante în culisele platoului „Acces Direct”. Emily Burghelea avea dreptate

Rafaelo, distracție la mare fără Vulpița. Rafaelo a fost la mare, la aniversarea unei fost concurente de la Puterea dragostei. Este vorba despre Andreea Oprică. Nu au fost doar ei la mare, ci și Robert Ionescu și Manuela Oprișiu, alți doi foști concurenți de la Puterea dragostei care au rămas prieteni și după ce au părăsit emisiunea.

fara descriere

Rafaelo, distracție la mare fără Vulpița. A dansat în club cu Manuela de la Puterea dragostei

Rafaelo, distracție la mare fără Vulpița. Pe paginile de Instagram apar multe imagini cu distracția de la mare a foștilor concurenți de la Puterea dragostei. La un moment dat, Rafaelo chiar a fost filmat în timp ce bate darabana, iar pe fundal se aud Andreea Oprică și Manuela Oprișiu care se distrează de zor. De altel, în club apar mai multe imagini în care Rafaelo este extrem de apropiat de Manuela, cu care a dansat aproape toată noaptea.

fara descriere

Citeste si: Vulpița l-a părăsit pe Viorel! Cu cine trăiește acum tânăra din Blăgești? Vestea care a șocat-o pe Mirela Vaida

Rafaelo, distracție la mare fără Vulpița. Nu este prima dată când Rafaelo, care în timpul săptămânii, apare alături de Vupița, în weekend-uri se distrează alături de fetele de la Puterea dragostei. Dacă acum, Rafaelo a fost la mare cu Andreea Oprică și Manulea Oprișiu, în urmă cu două weekend-uri a fost invitat la botezul băiețelului lui Alex Zănoagă cu Simina, unde a flirtat la greu cu alte frumoase concurente de la Puterea dragostei. (Vezi aici cu cine a flirtat Rafaelo la botezul lui Dominic)

fara descriere

Citeste si: Viorel, prima reacție după ce a fost părăsit de Vulpița! Nu se poate opri din plâns: „Trebuia să bag divorț de prima dată”

Rafaelo, distracție la mare fără Vulpița. Declarații incredibile despre adevărata relație dintre Rafaelo și Vulpița

Rafaelo, distracție la mare fără Vulpița. Mai mult decât atât, o altă, o altă femeie face dezvăluri despre cântăreț. Într-un vlog transformat mai mult în confesiune, Simona Braboveanu, fosta concurentă Puterea Dragostei, discută cu Rafaelo despre săruturi furate pe ascuns, iubire și amante. După ce au depănat mai multe amintiri, povestind chiar un sărut secret ce a avut loc în casa Puterea Dragostei, Simona îi adresează Vulpiței mai multe cuvinte ce dau de bănuit: ”Eu sunt nevasta, tu amanta”. 

Aceste secrete scoase la iveală de Simona șochează și mai mult și nu fac decât să întărească suspiciunile deja existente cu privire la o posibilă relație secretă între Vulpița și fostul concurent Puterea Dragostei. (Citeste si: Relația Vulpița-Rafaelo: Simona de la Puterea Dragostei face afirmații incredibile)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate