Raffa, noul concurent de la Puterea Dragostei, are iubită? A cerut-o și de soție? Imagini de senzație

Raffa, așa s-a prezentat noul concurent intrat în casa de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

El le-a povestit fetelor din casa de la Puterea Dragostei că Raffa este porecla lui și că a stat mult timp în Italia. ”Raffa e porecla mea, am stat în Italia. Mă numesc Drăgan Cristian Gabriel. Urmăream emisiunea uneori. Sunt din București”, a spus noul concurent, în vârstă de 22 de ani.

Raffa a spus că nu a reușit să-și găsească dragostea pentru că este plecat mult timp, el fiind însoțitor de bord, iar acum se pregătește să facă școala de piloți.

Citeste si: El e noul concurent de la Puterea Dragostei! Oare a intrat pentru Mary? Vezi ce spune Gabriel

Citeste si: Raluca Marina trăiește o frumoasă poveste de dragoste! Uite cum s-a pozat cu iubitul ei

Citeste si: Legătura neștiută dintre Bianca de la Puterea Dragostei și renumitul medic Monica Pop

Însă, la scurt timp după ce au apărut primele imagini cu Raffa în casa de la Puterea Dragostei, pe adresa [email protected] au venit imagini cu tânărul și o frumoasă brunetă, despre care, cel care a trimis informațiile, susține că ar fi logodnica lui.

Raffa de la Puterea Dragostei e logodit?

În afara pozelor în care Raffa apare sărutând-o pe bruneta despre care se spune că-i este logodnică, am primit pe adresa redacției și un filmuleț, în care aceeași tânără apare la o nuntă. Este filmat momentul în care o frumoasă brunetă este cerută de soție, de un bărbat care intr-adevăr seamănă izbitor cu noul concurent de la Puterea Dragostei. Și atunci întrebarea este dacă Raffa este logodit și cu toate acestea a intrat în casa de la Puterea Dragostei sau dacă s-a despărțit între timp de logodnica lui.

Iată imaginile care au venit pe adresa redacției. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: