"Raiul și-a vărsat toate lacrimile" Imagini greu de privit la înmormântarea lui Robert, băiatul care și-a pierdut viața în Italia, în urma unui accident de muncă. Tatăl tânărului, rănit în aceeași tragedie, a fost adus pe targă, pentru a-și lua rămas bun

Actualitate

"Raiul și-a vărsat toate lacrimile" Imagini greu de privit la înmormântarea lui Robert, băiatul care și-a pierdut viața în Italia, în urma unui accident de muncă. Tatăl tânărului, rănit în aceeași tragedie, a fost adus pe targă, pentru a-și lua rămas bun

Un tânăr de doar 20 de ani, Robert, plecase în Italia cu tatăl lui să strângă bani, însă destinul a avut alte planuri cu el.

Robert visa la un viitor mai bun și a decis să muncească în Italia, alături de tatăl său, pentru a strânge ceva bani.

În data de 15 mai, alături de alți doi muncitori, tânărul a căzut de pe o platformă de ridicare în timp ce lucra pe acoperișul unei hale. După ce platforma a cedat sub greutatea lor, cei trei au căzut în gol de la 10 metri.

Pe 17 mai, inima lui a încetat să mai bată în secția de Terapie Intensivă a unui spital din Bologna, unde fusese transportat cu elicopterul.

Un alt român, Ionel Costin, ajuns în stare gravă la un spital din Cesena, a murit la 10 zile după accident. Cel care a supraviețuit a fost tatăl lui Robert, în vârstă de 48 de ani.

Citește și: Alexandru, tânărul din Râmnicu Vâlcea care și-a dat foc, suferea, de fapt, din dragoste?! „Atât de mult o iubeam”. Ce a dezvăluit despre cea care i-ar fi frânt inima

Robert, condus de tatăl lui pe ultimul drum. Bărbatul a fost adus pe targă, pentru a-și lua rămas-bun de la fiul său 

Rănit grav, tatăl lui Robert a ținut cu orice preț să își conducă fiul pe ultimul drum. Bărbatul a fost răpus de suferință după pierderea copilului său.

Robert a fost înmormântat la o biserică ortodoxă din Ferrara, unde zeci de oameni au mers să-i aducă un ultim omagiu:

Robert accident de muncă Italia înmormântare

Imagine de la înmormântarea lui Robert

[Sursa foto: Captura video Rotalianul- Filippo Rubin]

„Raiul și-a vărsat toate lacrimile pentru Robert Pricopi al nostru, un băiat special, atât de tânăr, atât de plin de viață și vise.

Am avut norocul să-l cunosc pe acest om blând, cu o lume interioară grozavă de explorat și exprimat, datorită pasiunii sale pentru muzică. Avea atât de mult talent și ambiție și creativitate. Sunt atât de multe emoții pe care vreau să le exprim acum, sunt rănită, furioasă, în neîncredere, dar știu că nimeni nu îl poate readuce la viață. Această tragedie este atât de nedreaptă și inexplicabilă, în această viață, care dă și ia totul. Îi auzi pe acești tineri vorbind despre ziua de mâine, le vezi entuziasmul, ideile și speranța și începi să trăiești și să speri din nou cu ei, și apoi dintr-o dată, sfârșitul.
Sunt mulți prieteni ai lui Robert care își amintesc de el cu afecțiune frățească, aceiași prieteni cu care și-a împărtășit cele mai mari pasiuni: artă, muzică, rap și după-amiezile la Centrul Social din Codigoro. (....) Fie-ți țărâna ușoară, dragă Robert, să-ți ții familia de mână în această grea încercare și să fii o inspirație de iubire pentru toți prietenii tăi. Ești în inimile noastre, astăzi și pentru totdeauna ”
, a postat o româncă pe Facebook.

Citește și: Adelin și tatăl său au murit într-un accident îngrozitor de ATV, la doar două luni după ce mama a sfârșit răpusă de cancer. Familia se pregătește din nou de înmormântare: „V-ați reunit în cer”

În timpul slujbei de înmormântare, pe un ecran, a fost proiectat un film cu cele mai speciale momente din viața lui Robert.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

În ceea ce privește tragicul incident, polițiștii au deschis o anchetă. Patru persoane urmează să fie cercetate în cazul accidentului de muncă în care cei doi bărbați și-au pierdut viața.

Robert accident de muncă Italia înmormântare

Imagine de la înmormântarea lui Robert

[Sursa foto: Captura video Rotalianul- Filippo Rubin]