Raluca Badulescu, comparata cu o cantareata celebra! "Arata precum Angela Similea in anul 1985” Ce raspuns a dat jurata de la "Bravo, ai stil!" aflati azi, in Gala, de la 22.00, la Kanal D

In Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!” difuzata la ora 22:00, la Kanal D, juratii destind atmosfera glumind pe seama coafurii colegei lor de platou, Raluca Badulescu.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereChiar la debutul emisiunii, Razvan Ciobanu se intreaba amuzat: “Crezi ca Angela Similea i-a pus capcana la rochie? Nu de alta, dar in culise i-am tot spus ca arata precum Angela Similea in anul 1985”. fara descriere

Flatata de aceasta comparatie, Raluca Badulescu ii raspunde colegului sau de platou cu zambetul pe buze si ii da o replica de zile mari: “Macar de as fi cantat precum Angelea Similea. Asa, as fi cantat jurizarea fetelor la <Bravo, ai stil!>”.

Testimonialele juratilor pe baza coafurii Ralucai Badulescu sunt spumoase si le veti putea urmari in Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, incepand cu ora 22:00, numai la Kanal D!
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate