Raluca Badulescu, comparata cu o cantareata celebra! "Arata precum Angela Similea in anul 1985” Ce raspuns a dat jurata de la "Bravo, ai stil!" aflati azi, in Gala, de la 22.00, la Kanal D

In Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!” difuzata la ora 22:00, la Kanal D, juratii destind atmosfera glumind pe seama coafurii colegei lor de platou, Raluca Badulescu.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Chiar la debutul emisiunii, Razvan Ciobanu se intreaba amuzat: “Crezi ca Angela Similea i-a pus capcana la rochie? Nu de alta, dar in culise i-am tot spus ca arata precum Angela Similea in anul 1985”. 

Flatata de aceasta comparatie, Raluca Badulescu ii raspunde colegului sau de platou cu zambetul pe buze si ii da o replica de zile mari: “Macar de as fi cantat precum Angelea Similea. Asa, as fi cantat jurizarea fetelor la <Bravo, ai stil!>”.

Testimonialele juratilor pe baza coafurii Ralucai Badulescu sunt spumoase si le veti putea urmari in Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, incepand cu ora 22:00, numai la Kanal D!
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate