Raluca Bădulescu, de urgență la spital! Jurata s-a panicat după epidemia de gripă ce a cuprins România, așa că a mers la medic să își facă testul! Avem primele imagini

  În urmă cu puțin timp, Raluca Bădulescu a fost surprinsă la o clinică privată din Capitală

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

În urmă cu puțin timp, Raluca Bădulescu a ajuns la un cunoscut spital din Capitală, pentru a-și face un test, iar alături de ea a fost și Cătălin Botezatu, prietenul ei de-o viață. Cei doi sunt mai mereu nedespărțiți, iar cei care îi cunosc știu foarte bine cât de mult se iubesc.

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu sunt cei mai buni prieteni. Jurații de la "Bravo, ai stil" sunt văzuți peste tot împreună, fie că este vorba de un eveniment monden, fie că vorbim de lucruri importante din viața lor privată.

O dovadă în acest sens o reprezintă și ultima circumstanță în care vedetele fashionului au fost surprinse de paparazzi.

Citeste si: Raluca Bădulescu s-a transformat la faţă! Cum arată acum vedeta de la ”Bravo, ai stil”!

Citeste si: Toate tunurile pe Andreea Bălan! Raluca Bădulescu şi Botezatu i-au criticat stilul vestimentar, iar Iulia Albu a DEMOLAT-O pur şi simplu. "Husele scaunelor de la nuntă"

Citeste si: Surpriză pentru Raluca Bădulescu! Teo Trandafir şi echipa ei au emoţionat-o până la lacrimi pe sărbătorita de astăzi, când a împlinit 44 de ani

fara descriere

Raluca Bădulescu s-a panicat din cauza epidemiei de gripă! Cu cine s-a dus la clinică?

Astfel, în urmă cu puțin timp, cei doi au fost surprinși de paparazzii Wowbiz.ro la o clinică privată din Capitală! Ea îmbrăcată elegant, ca de obicei, cu pantaloni de piele și o haină de blană scurtă, în timp ce el, tot în tendințe, cu pantaloni drepți și geacă de piele. Inițial, blonda a venit mai devreme și l-a așteptat puțin pe designer să intre în incintă spitalului, acolo unde, surpriză sau nu, au captat întreaga atenție.

Imediat, toată lumea s-a întrebat. Raluca Bădulescu are probleme medicale? După o scurtă investigație, am aflat ce s-a înâmplat la fața locului!

Jurata de la ”Bravo, ai stil”, s-a panicat din cauza epidemiei de gripă din România, și a decis să își facă testul special pentru a afla dacă a fost afectată sau nu! Timp de două ore, a așteptat și rezultat, care, în final, s-a dovedit a fi unul liniștitor pentru vedetă! Ea este perfect sănătoasă!În ceea ce-l privește pe Cătălin, el a fost alături de ea, întrucât, a dorit să îi fie aproape și în asemenea situații!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate