Vedete

Raluca Bădulescu, specialistul Kfetele.ro pe FASHION, ne învaţă cum să ne îmbrăcăm, atunci când suntem invitate la o nuntă. Idei pentru o ţinută de senzaţie

Distribuie pe:
Raluca Bădulescu, specialistul Kfetele.ro pe FASHION, ne pune la curent în fiecare săptămână cu noile tendinţe în modă. În articolul de astăzi, vedeta ne învaţă ce ţinute să purtam atunci când suntem invitaţi la o nuntă.
 
"Nunta... Acel moment unic si minunat din viata familiei sau a prietenilor nostri, pe care il asteptam cu incantare, dar care de fiecare data creeaza pentru noi fetele doar o singura problema: cu ce ne imbracam?
 
Din momentul in care primim cu bucurie invitatia la o nunta, incepem cu intrebari, crize si cautari pentru tinuta ideala... Ma rog, asta este valabil pentru noi fetele, partenerii nostri au viata mai usoara din acest punct de vedere: o tinuta blacktie, deci un tuxedo sau smocking de calitate, pantofi de lac sau catifea si gata, sunt perfecti si pot savura viata de dinaintea nuntilor in liniste :) Dar noi ce facem?".
 

Galerie foto