Raluca da de podea cu iredentismul maghiar! Ungurii au trucat o fotografie cu frumoasa roscata si au trimis-o la [email protected]

Memorabila vizita a Ralucai Podea pe taramuri straine, in mijlocul secuimii, a cuprins si cateva aspecte in care inima fotomodelului, daca ar fi sa ne luam dupa poze, parea ca bate si in limba maghiara. Eroare insa, caci Raluca n-a tradat patria mama!

Distribuie pe:

Autor: Adi Voicu

fara descriereSteagul Tinutului Secuiesc, afisat mereu de doritorii autonomiei in judetele cu populatie majoritar maghiara (Covasna, Harghita), a reprezentat pentru Raluca Podea, varful de lance al nationalismului romanesc la Sfantu Gheorghe, de 1 decembrie, o miza mult prea mica. Asa se face ca dupa o sesiune foto in care a arborat tricolorul la intrarea intr-un oras in care limba romana este, practic, limba straina, Raluca s-a razbunat pe secui, folosindu-le steagul separatist doar pentru a se incalzi un pic.

Imediat, evenimentele s-au precipitat si au capatat amploarea unor manifestari de strada! La solicitarea secuilor, care se indragostisera brusc de pictura in preajma Ralucai, aceasta a acceptat sa fie "impodobita" de localnicii de origine maghiara! Dar cand a observat ca secuii folosesc doar galben si albastru, culorile lor, si nu mai adauga rosu, sa completeze tricolorul romanesc, Raluca s-a revoltat instantaneu.

Deloc incantata de modul in care se asorta cu culorile "separatistilor", Raluca s-a lepadat repede de luna si stelutele secuiesti, declarand in exclusivitate pentru Wowbiz.ro: "Trei culori cunosc pe lume, amintind de-un brav popor, ce-i viteaz, cu vechi renume, In lupta triumfator", continuand apoi, dupa ce a tras aer in piept de-a sarit vopseaua secuilor in toate partile: "Pentru-a patriei onoare, vrajmasii-n lupta-i zdrobim, cu alte neamuri sub soare, demn, in pace, sa traim!". Ca sa fie clar pentru toata lumea!

P.S. Aceasta fotografie reprezinta un trucaj realizat probabil de un maghiar dornic sa-si arate protestul fata de gestul Ralucai, dar mult prea indragostit de farmecele romancei noastre. Fotografia ne-a fost trimisa pe adresa [email protected]


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate