Vedete

Raluca de la Bambi a vorbit, in premiera, despre iubit. L-a supus pe tanar la mai multe teste. "E adevarat"

Raluca de la Bambi a vorbit despre iubit. Tanara era singura de sase ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar, G.G.


Raluca de la Bambi a vorbit, in premiera, despre iubit. L-a supus pe tanar la mai multe teste. "E adevarat"icon photo

Cantareata nu s-a mai afisat la bratul vreunui barbat de 6 ani, de cand s-a despartit de fostul iubit, Razvan. Dar uite ca a rasarit soarele si pe strada ei, din punct de vedere amoros, frumoasa gasindu-si in sfarsit barbatul mult asteptat. La lansarea ultimei piese a trupei Bambi, "Iubirea mea secreta", eveniment ce a avut loc in urma cu o saptamana, Raluca s-a afisat cu noul ei iubit, un tanar chipes si jovial.

Desi a fost prezent in sala, pe perioada evenimentului, Raluca nu a petrecut mult timp cu el, nu s-au imbratisat sau sarutat, ba din contra, au fost destul de distanti, motivul fiind, cel mai probabil, faptul ca vedeta se axase foarte mult pe lansare si invitati dorindu-si ca totul sa iasa ca la carte.

"Sunt bine. Sunt foarte bine. Iubesc, da. Desi e greu sa spui asta despre mine, dar uite ca si eu sunt surprinsa de mine in acest moment. Cei care ma cunosc stiu ca sunt foarte pretentioasa, sunt un om foarte rece, care cere foarte mult de la omul de langa ea", a spus artista. Mai mult decat atat, protagonista noastra ne-a marturisit ca si-a supus iubitul la teste inainte de a incepe o relatie cu ea.

"A trecut prin teste. E adevarat. E greu sa traiesti cu mine", a declarat vedeta.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune