Raluca de la Bambi, despre iesirile nervoase ale lui Giani Kirita la Exatlon! Ce spune artista care-l cunoaste foarte bine! Fostul fotbalist e unul dintre cei mai buni prieteni ai ei VIDEO EXCLUSIV

Raluca de la Bambi a vorbit despre iesirile nervoase ale lui Giani Kirita, concurentul Exatlon Romania care-i este prieten.

Autor: G.G., G.C.

Raluca de la Bambi a vorbit despre iesirile nervoase ale lui Giani Kirita! Cantareata e prietena cu concurentul Exatlon, il urmareste la show si sustine ca nu o surprinde deloc comportamentul lui.

Raluca Tanase, una din solistele trupei Bambi, urmareste Exatlon Romania pentru ca are cativa prieteni in competitie. Unul dintre ei este Giani Kirita, sportiv care a tot avut diferite scandaluri pe perioada concursului.

S-a certat cu colegii din echipa, Faimosii, le-a luat in colimator pe Anca si Diana, sau Oncescu, acum si-a indreptat atentia spre Anca de la Razboinici pe care a facut-o praf. Raluca spune ca desi pare fioros in emisiune, Giani are un suflet foarte bun.

Raluca de la Bambi, despre iesirile nervoase ale lui Giani Kirita, pe care-l considera prieten

“Ma uit la Exatlon. Nu sunt o fana atat de inraita cum este sora mea (Denisa Tanase – n.r.), dar imi place emisiunea. Ma uit. Am si prieteni acolo. Il am pe Giani care ne-a fost alaturi la un alt concurs, il am si pe Catalin Cazacu, pe Vladimir Draghia, a fost si Cream pe care o cunoastem foarte bine si care face parte din echipa noastra de la Sprint Music. Ce parerea am de iesirile nervoase ale lui Giani? Eu il cunosc pe Giani.

Asa e el! E vulcanic, dar are un suflet extraordinar, este un om foarte bun si cred, din ce am vazut, ca daca n-ar fi fost el, n-ar fi fost echipa atat de inchegata”, ne-a declarat Raluca de la Bambi, despre iesirile nervoase ale lui Giani Kirita.

Citeste si: Giani Kirita de la Exatlon, cerere-soc pentru fiica lui, inainte sa intre in competitie! "Daca am probleme, stiu pe cine sa sun"| EXCLUSIV

Raluca de la Bambi, despre iesirile nervoase ale lui Giani Kirita, in competitia Exatlon

Raluca de la Bambi a vorbit despre iesirile nervoase ale lui Giani Kirita! Cantareata sustine faptul ca e vulcanic, se aprinde repede, dar nu e un om rau.

In editiile recente, Giani Kirita s-a certat ingrozitor cu Anca de la Razboinici. In timpul competitiei pentru casa, sportivul i-a adresat cuvinte urate Ancai, in momentul in care aceasta se indrepta spre startul probei. “Hai ca ea are C…t in pantaloni. Mie nu mi-e frica de moarte si crezi ca mi-e frica de asta?  Vezi ca te prind eu...Pai imi zice mie asta...imprastiat!", a spus Giani Kirita.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies