Vedete

Raluca de la Bambi nu isi mai ascunde iubitul! Cine este, de fapt, partenerul blondei

Raluca de la Bambi are un iubit si nu il mai ascunde. Blondina s-a cuplat in urma cu cateva luni, iar acum l-a prezentat telespectatorilor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Raluca de la Bambi nu isi mai ascunde iubitul! Cine este, de fapt, partenerul blondei icon photo
Raluca l-a cunoscut pe Emil prin intermediul iubitului surorii ei, Denisa.

 

Teo a luat-o astazi la rost pentru ca nu i-a spus ca are iubit. 

"La inceput nu am stiut ca sunt indragostita. Apoi am vrut sa ma bucur de momente, singura. Acum am venit sa il prezint familiei", a spus Raluca Tanase la Kanal D.

Denisa, sora ei mai mica, a declarat ca iubitul ei i l-a prezentat pe Emil. "S-a cuplat la mica diferenta dupa mine. Al meu i l-a prezentat pe al ei, de-asta", a precizat mezina trupei Bambi.

Denisa este foarte incantata de schimbarile prin care a trecut sora ei mai mare de cand are iubit. "Inainte statea inchisa in casa, nu iesea deloc, se uita la filme", a explicat Denisa de la Bambi.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune