Vedete

Raluca de la "Puterea Dragostei" a ajuns la capătul puterii: "Îmi cer descalificare şi nu mă mai vezi!"! Reacţia violentă a lui Adrian

Situaţie extrem de tensionată la "Puterea Dragostei". După scandalul monstru dintre Adrian şi Bianca, tânărul concurent a avut o dispută verbală grea şi cu iubita lui, Raluca.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Raluca de la "Puterea Dragostei" a ajuns la capătul puterii: "Îmi cer descalificare şi nu mă mai vezi!"! Reacţia violentă a lui Adrianicon photo

Raluca a dezvăluit că i-a transmis lui Adrian, prin Marina, să o evite pe Bianca, însă el a făcut exact contrariul.

"Ea nu zicea nimic dacă tu nu te legai de ea. În momentul când s-a dus Pluşica, i-am zis să îţi transmită la ureche să nu o bagi pe Bianca în seamă. Contez 0 barat pentru tine. Înainte de a începe emisiunea ţi-am zis să ne vedem de relaţia noastră şi să nu ne mai certăm. Ce-ai făcut? După 15 minute după ce a început emisiunea, ce-ai făcut, ai făcut mişto?

Păi atunci stai, fratele meu, şi fă circ. Îţi jur, îmi cer descalificare şi pe mine nu mă mai vezi", l-a avertizat Raluca pe Adrian.

Adrian a avut în acel moment o reacţie violentă. "Auzi, ia nu mă mai ameninţa tu pe mine cu de-astea. Că dacă subiectul Bianca ne afectează nouă relaţia... Lăsaţi-mă cu c**at***le astea! Păi stau să mă cert cu tine în relaţie din cauza a două proaste? Trăieşti cu Bianca? Du-te şi stai cu Bianca, în p**a mea, nu mai sta cu mine", a reacţionat Adrian.

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune