Raluca de la Puterea Dragostei a dat de pământ cu Adrian și Larisa:„E un teatru ce fac ei doi!” Gesturile pe care doar ea l-a observat

Raluca de la Puterea Dragostei nu are nimic bun de spus despre cuplul format din Adrian și Larisa. Mai mult, spune că între ei este doar teatru.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

După ce Adrian și Raluca s-au despărțit, Larisa a fost umărul pe care el a plâns. Mai mult, ea chiar îi dădea sfaturi legate de ce ar trebui să facă pentru o recuceri pe iubita lui. Ceea ce părea o prietenie strânsă s-a dovedit a fi mai mult decât atât și, pe neașteptate, a apărut zvonul că cei doi ar forma un cuplu. Nu a trecut mult, și Adrian și Larisa au recunoscut că apropierile dintre ei au întrecut bariera amiciției.

Acum cei doi formează un cuplu asumat și lucrurile par foarte serioase între ei. Adrian i-a făcut o surpriză Larisei pentru a-i arăta cât de mult o iubește și aproape toate concurentele din casă au fost emoționate de cuvintele pe care el le-a scris pentru blonda care i-a furat inima. Singura care nu a fost deloc impresionată de gestul romantic pe care l-a făcut Adrian a fost chiar Raluca, fosta lui iubită. Nu numai că nu a avut nimic frumos de spus despre surpriză, ci a făcut praf cuplul celor doi concurenți de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Adrian i-a pregătit o surpriză uriașă Larisei de la Puterea Dragostei! Bat clopote de nuntă? „Ești tot ce am mai scump și mai de preț. Vreau să te iubesc toată viața mea”

Raluca, reacția după ce a văzut surpriza lui Adrian pentru Larisa

„Astăzi, când Adrian i-a pregătit surpriza Larisei și când a venit în casa fetelor și a deschis Larisa acea carte și a început să citească, îmi aduceam aminte cum Adrian îmi scria aceleași cuvinte. Pare atât de teatral tot ce fac ei doi. Când o vedeam pe Larisa că nu schițează niciun zâmbet și o vedeam numai așa, de cameră, eu simt că ei fac totul... e un teatru ce fac ei doi”, a spus fosta iubită a lui Adrian.

Surpriza lui Adrian pentru Larisa

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cum erau „Vulturii de noapte” in copilarie? Victor Slav: „Ce noroc pe noi ca ne-am intersectat acum, cand suntem mult mai cerebrali”

Imagini fabuloase. Dani Mocanu, dedicație specială pentru None și Andy de la "Puterea Dragostei"! Cei doi foști concurenți au fost vedetele serii

Cum se comportă George Burcea în intimitate? Viviana Sposub a dat detalii intime. Toată lumea a rămas mască

Un bărbat a sunat la 112, pentru a cere disperat ajutorul! Dispecerii s-au crucit când au aflat ce voia

GEAMANA, cel mai bogat sat din Apuseni, scufundat in otrava

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies