Raluca de la Puterea dragostei a spus adevărul: s-a certat cu Ricardo imediat după ce ea a fost eliminată. Ce s-a întâmplat între ei: "Plângeam în fiecare zi şi în fiecare seară"

Raluca şi Ricardo, cei doi foşti concurenţi de la Puterea dragostei, invitaţi astăzi la Teo Show.

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Raluca Munte şi Ricardo Filip de la Puterea dragostei au acordat astăzi primul interviu în doi. Raluca a mărturisit că se gândeşte să plece şi ea în America, dar deocamdată nu are viză pentru SUA. 

Raluca şi Ricardo de la Puterea dragostei au recunoscut că s-au întâlnit în secret atunci când erau în casă, deşi ştiau că nu au voie.

Puterea dragostei. Raluca a recunoscut certurile cu Ricardo

Ce declaraţii a făcut Raluca de la Puterea dragostei la Teo Show

Secretul: dragostea. Singurul motiv pentru care am stat acolo şapte luni.

Citeste si: Puterea dragostei: Zănoagă, filmat în timp ce plângea şi fredona piesa lui Jador! Imaginile care i-au lăsat mască pe fani

Ce a atras-o la Adrian: Charisma. Mi se părea amuzant atunci. Acum nu mi se mai pare. M-a jignit mult. Nu mai există subiectul în viaţa mea. Trecem peste.

Am fost singură o săptămână. Mi-am dat seama că oamenii din casă ţineau la mine, nu voiau să mă elimine. Am realizat că nu trebuie să am cuplu dacă vreau să rezist în casă.

Cum face faţă celebrităţii: Mă simt prost când se uită lumea la mine. Am probleme cu tenul, înainte ieşeam pe stradă nemachiată. Acum trebuie să mă machiez mereu. Voiam să stau în emisiune o săptămână-două, cât să apuc să văd Istanbulul. Nu mă gândeam că voi rezista şapte luni.

Citeste si: Cristina Şişcanu sare la gâtul Roxanei Nemeș! "Dacă aș polemiza cu tine, ți-aș fractura creierul!” - evz.ro

Aflasem de plecarea lui în America dinainte ca Ricardo să se întoarcă în casă. L-am întrebat, în glumă, ce o să facem dacă o să ajung să mă îndrăgostesc de el.

După eliminarea mea, am stat o săptămână în Turcia, aşteptam viza, el era acasă. A fost primul nostru test. Au intervenit certurile, dar iubirea e puternică, sunt sigură că putem depăşi aceste momente.

Ricardo a venit şi el în platou, alături de iubita lui.

Ricardo: Nu poate să stea fără mine, ăsta e adevărul! A fost o situaţie nefavorabilă relaţiei noastre, e prea târziu să mai dau înapoi, nu mai am ce să fac. Nu i-am spus ce plan am. O să vadă că e greu fără mine.

Raluca: Cât am stat în Turcia fără el, plângeam zi de zi, seară de seară.

Ricardo: Poate o să ajung acolo şi nu o să-mi placă, aşa că voi decide să mă întorc. Până nu ajung acolo nu am de unde să ştiu ce va fi.

Raluca: Dacă iubeşti un om, nu poţi avea ochi pentru altcineva.

Ricardo: Cum să fie atrasă de altcineva? Eu nu am ochi pentru altcineva. Am văzut fete cu balcoane mişto pe Instagram.

Raluca de la Puterea dragostei a recunoscut că ea şi Ricardo s-au întâlnit în secret

Raluca: Ne-am întâlnit pe ascuns de 2-3 ori.

Ricardo: De 2-3 ori înmulţit cu 10.

Ce caută Ricardo la o femeie: Să fie loială, sinceră. Să ştiu că mă pot baza pe ea, că îmi pot întemeia o familie cu ea. Am încredere în ea. Ea are obiceiul să mai vorbească cu prietenii ei şi mă enervează pe mine. Îi fac băieţii curte, are casa în renovare. Chiar are casa în reparaţii.

Ce va face Raluca atunci când Ricardo va fi în America: Nu îi las pe băieţi să se apropie de mine. Când sunt într-o relaţie, mă izolez, nu prea ies în lume, mai ies cu o prietenă din când în când, atât. Amândoi suntem foarte geloşi.

Ricardo e gelos pentru că Raluca a păstrat legătura cu unul dintre foştii ei iubiţi: Îmi dai şi motive. Are obiceiul să vorbească cu fostul ei iubit, au rămas prieteni.

Raluca: Da, chiar am rămas, pe cuvântul meu. Ne întrebăm ce facem, dacă suntem bine, atât. E gelos, dar eu nu i-am dat motive. Şi eu sunt geloasă. Nici el nu-mi dă motive.

Raluca şi Ricardo au plănuit împreună o vacanţă în Grecia, înainte ca Ricardo să plece peste Ocean.

Plecăm în vacanţă în Grecia. Noi doi. Suntem conştienţi că s-ar putea să ne fie şi mai greu când pleacă, după această vacanţă.

De ce nu pleacă şi Raluca în America: Trebuia să fi aplicat din timp ca să pot pleca acum. Aştept să meargă el, să vedem cum e, apoi să ne gândim dacă mie îmi place sau nu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ce se întâmplă între Bianca și Alex Bobicioiu după scandalul uriaș de la Puterea Dragostei! Concurenta a dat cărțile pe față

Puterea dragostei: Zănoagă, filmat în timp ce plângea şi fredona piesa lui Jador! Imaginile care i-au lăsat mască pe fani

Ceaiul minune pentru creier! Care este ingredientul secret. Are beneficii uimitoare asupra organismului tău

Raffaello, show incredibil pe melodia lui Maluma. Concurentul de la Puterea dragostei cântă la tarabană El prestamo

Cum arăta Bernadette brunetă! Concurenta de la Puterea Dragostei nu semăna deloc cu diva pe care o vedem astăzi la tv

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies