Raluca de la Puterea Dragostei a spus totul despre relația ei! Ce s-a întâmplat între ei în timp ce ea era cu Ricardo: „Este iubirea vieții mele”

Raluca de la Puterea Dragostei a povestit totul despre ce s-a întâmplat între ea și fostul iubit. Când s-a despărțit de Ricardo și de ce a decis să se întoarcă la vechea relație.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

aluca de la Puterea Dragostei s-a cuplat cu fostul ei iubit imediat după ce s-a despărțit de Ricardo. Fosta concurentă a vorbit pe scurt despre motivul despărțirii dintre ei doi și cum a ajuns să se înscrie la show-ul de la Kanal D.

„Eu m-am despărțit de acest băiat înainte de a veni în emisiune. M-am înscris pentru că am trecut printr-o perioadă super grea și atunci am avut o pauză în care nu știam ce să fac și sufeream foarte tare. El a fost iubirea vieții mele și este.

În momentul despărțirii mele de fostul, el voia foare tare să se focuseze pe carieră și eu nu știam ce să fac cu viața mea și nu ne-am mai înțeles în acea perioadă și am decis să luăm o pauză. Eu nu am mai vorbit deloc cu el și am decis să plec în străinătate. Am aplicat la niște job-uri și am fost acceptată în Viena”, a povestit Raluca Munte de la Puterea Dragostei pe canalul ei de Youtube.

Fosta concurentă a spus că a încercat să treacă peste și că nu a mai vorbit deloc cu bărbatul, încercând să-l uite. După câteva luni și-a dat seama, însă, că încă îl iubea,

„Eu m-am despărțit de el în septemrbie, în noiembrie m-am dus în casa Puterea Dragostei. După ce am ajuns în Turcia am încercat să mă detașez de această problemă. Pe 3 ianuarie am primit un mesaj cu un simplu „La mulți ani”, cum își urează oamenii. Atunci eram colegă de cameră cu Plușica și Larisa și nu am știut cum să reacționez. Eu nu mai vorbisem cu el deloc și el mi-a respectat decizia. Când am primit acel mesaj am simțit o emoție în corp, nu vă pot spune ce am simțit. M-am apucat de plâns, îmi tremura corpul și le spuneam fetelor că nu îmi pot explica ce simt și că nu îmi vine să cred că după atâtea luni pot să am așa emoții în corp.

După ce mi-a scris el, am început să vorbim ca prieteni. La un moment dat am fost amenințată cu pozele de la videochat și el m-a susținut. (...) După a venit Paștele și atunci l-am văzut pentru prima dată după despărțirea noastră. Am zis în primă fază că nu simt nimic dacă o să mă întâlnesc cu el. După ce m-am întâlnit am simțit că-mi urcă o adrenalină în corp de sus până jos și atunci mi-am pus un semn de întrebare. Nu am vrut să recunosc, nu am spus nimănui, decât surorilor lui și prietenei mele cele mai bune”, a mai pvestit Raluca de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei, reacție dură după ce Ricardo a făcut-o praf: „Nu te poți numi om!”

Citeste si: Kilogramele se topesc pe zi ce trece! Plușica de la Puterea Dragostei nu mai arată deloc ca atunci când era în emisiune

Citeste si: Adrian de la Puterea Dragostei, adevărul despre acuzațiile la adresa Ralucăi! Ar fi strâns donații și ar fi folosit banii

Puterea Dragostei: Cum s-a despărțit Raluca de Ricardo și s-a împăcat cu fostul iubit

„După ce a trecut Paștele, m-am întors în Turcia și am încercat să mă focusez. De Paște nu s-a întâmplat absolut nimic între mine și el. Am tot povestit, am ținut legătura, l-am inivtat în Turcia, dar nu a putut să vină. (...) După tot episodul cu Grecia m-am întors acasă și am zis să ne întâlnim. Am rupt relația cu Ricardo și m-am întâlnit cu fostul meu. M-am super-super-super-bucurat că m-am întâlnit cu el. În momentul în care m-am dus la fostul meu am simțit din nou fericire și fluturași în stomac. Mă simt fericită”, a mai povestit fost concurentă de la Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate