Raluca de la Puterea Dragostei, dezvăluiri intime din relația cu Adrian! S-a culcat sau nu cu fostul ei iubit?

Raluca de la Puterea Dragostei a fost întrebată despre ce s-a întâmplat atunci când a ajuns în pat cu Adrian.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Raluca Munte a făcut dezvăluiri intime despre relația cu Adrian. În perioada în care au format un cuplu, Adrian a insistat să facă dragoste cu Raluca.

Andreea Mantea a provocat-o pe Raluca Munte să vorbească despre ce s-a întâmplat atunci când ea și Adrian, iubitul ei pe vremea aceea, au ajuns să doarmă împreună. Tânăra concurentă de la Puterea Dragostei a mărturisit că Adrian a insistat să se culce cu ea. Apoi, ca răzbunare pentru că nu a convins-o, a început să o vorbească de rău.

"Nu ați fost compatibili?", a întrebat Andreea Mantea.

Citeste si: Andreea Mantea, adevărul despre relația ei! De ce nu a dezvăluit vedeta cine este iubitul ei

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, batjocorită și umilită de concurenți! A plecat din emisiune în hohote de plâns

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei a început iar să plângă! Acuzațiile care i s-au adus au adus-o în pragul disperării! Raluca: "Nu cred în lacrimile tale"

Adrian a insistat, ea l-a refuzat

Raluca a răspuns imediat, fără să stea pe gânduri. "Am făcut-o... nu pentru că am simțit. Am făcut-o nu din suflet. De-aia cumva nu am vrut să vin acasă de Revelion. Mă simțeam forțată să o fac. Cred că asta ne-a distrus pe noi doi absolut de tot. Insistențele lui. Nu îmi place ca cineva să mă oblige să fac ceva. A venit la Cluj! Nu am vrut! Nu am vrut!'Hai să o facem! Hai s-o facem!' Forța nota. Eu nu simțeam să o fac. Apoi a început să mă vorbească de rău la băieți. Dar puțin îmi pasă. Eu țin pentru mine ce fac cu un bărbat!", a povestit Raluca Munte în cadrul emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate