Raluca de la ”Puterea Dragostei” e nerăbdătoare să îl revadă pe Ricardo! ”Va fi distractiv în sala de tribunal” EXCLUSIV

Raluca de la ”Puterea Dragostei” pare să fie decisă să îl facă praf pe Ricardo, bărbatul cu care s-a iubit în timpul show-ului moderat de Andreea Mantea, după ce acesta a încercat să o umilească cu dezvaluiri fierbinți, de alcov.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

De altfel, frumoasa fostă concurentă ne-a dezvăluit că, deja, l-a dat în judecată pe Ricardo după ce acesta a dezvăluit lucruri intime petrecute între ei în timpul show-ului ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Ricardo se întoarce la Puterea Dragostei! Adrian i-a comentat imediat! ”Să facem panaramă”

Citeste si: Raluca de la Puterea dragostei, declarație de dragoste pentru iubitul ei! Cu cine se iubește

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre Larisa, noua lui iubită: „Dragostea învinge orice. Noi ne știam dinainte”

 

Plecat în Statele Unite ale Americii, Ricardo muncește din greu acolo pentru a câștiga bani. Iar acest lucru, ne-a mărturisit Raluca de la ”Puterea Dragostei” o încântă peste putință. ”Eu nu mai vreau circ cu Ricardo, mai ales că acum este un proces între noi. Când se întoarce el în țară, totul este pregătit cum trebuie. Sper să facă mulți bani în America, să mă despăbugească pe mine pentru ce a spus. Așa că, prea multe nu am de spus despre el, prefer să o fac în fața judecătorilor. Iar atunci voi avea foarte multe de spus...”, ne-a spus, râzând, Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

În altă ordine de idei, Raluca de la ”Puterea Dragostei” pare să fie foarte fericită acum, de când s-a împăcat cu bărbatul cu care s-a iubit și înaintea emisiunii la care a concurat. ”Ne înțelegem foarte bine. Nu, nu ne-am mutat încă împreună, ne vedem cât de des putem. E adevărat, eu sunt acum destul de ocupată, mă ocup de contrucția casei în carevoi locui alături de familia mea”, ne-a mai spus Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

 

Raluca de la ”Puterea Dragostei” și Ricardo, despărțire cu scandal

 

Despărțirea lor, pentru mulți una chiar surprinzătoare, nu a fost însă una prea amabilă, iar Ricardo a început să facă o serie de destăinuri cât se poate de... fierbinți despre ceea ce s-ar fi petrecut între el și Raluca de la ”Puterea Dragostei”. ”Te-ai folosit de mine, nu știu și nu mă interesează, dar hai să vă explic niște lucruri. Raluca are o jucărie roz acasă și ce voia ea de fapt să facă! E controlată prin telefon și voia să-mi iau eu aplicație din America și să mă joc cu ea. (...) Acum, pot să vă spun că am rămas șocat când am ajuns noi doi în pat. Mi-am făcut cruce. Și eu sunt nesătul, dar ea...Doamne, nu se poate! Nu am văzut în viața mea așa ceva. Voia să mă urinez pe ea, avea fantezii d-astea, i-am zis că nu pot să fac așa ceva. Dar pe cealaltă parte îmi zicea că ea e sfântă”, a spus Ricardo. Iar dezvăluirile lui au scos-o din minți pe Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

”Vă jur că tot ce spune el sunt doar invenții. Nu se poate să spună asemenea minciuni despre mine. Eu înțeleg că el face asta din goana pentru like-uri, pentru vizualizări, dar deja este prea mult. Nu o să îl las să scape cu ceea ce a zis, mai ales că m-a făcut să par ultima femeie de pe Pământ. L-am dat în judecată, o să îl aștept la proces, pentru defăimare, pentru încălcarea demnității umane, pentru calomnie, o să vadă că nu poți spune orice porcărie doar în goana pentru audiență”, ne-a spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, frumoasa fostă concurentă de la ”Puterea Dragostei” este decisă să îi ceară despăgubiri lui Ricardo pentru că i-a lezat imaginea. ”Ceea ce a făcut el este de neimaginat. Nu se poate ca un bărbat să facă asemenea lucruri, să inventeze asemenea povești despre o femeie cu care a fost într-o relație”, ne-a mai spus Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

 

Raluca de la ”Puterea Dragostei” și Ricardo s-au despărțit! Raluca s-a întors la fostul iubit

 

Raluca a mărturisit la Teo Show că s-a despărțit de Ricardo și a dat de înteles că s-a împăcat cu fostul iubit. ”După plecarea din Grecia, țin să va anunț că eu și Ricardo am rămas de comun acord ca fiecare merge pe drumul lui! Mă simt mândră că mi-am recunoscut mie ce îmi doresc cu adevărat! Eu sunt extrem de fericită în acest moment și nu regret faptul că am avut curajul să recunosc ceea ce simt”, a scris fosta concurentă pe Instagram, în timp ce la Teo Show a fost și mai clară, recunoscând că între ea și bărbatul pe care l-a iubit, un cântăreț, s-a relegat ceva.

fara descriere

”Acum, cu el, totul este perfect. Mă susține, suntem împreună, din punctul acesta de vedere sunt fericită”, ne-a spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate