Raluca de la Puterea Dragostei, fericită fără Ricardo! Cum a fost surprinsă după ce el a părăsit emisiunea

Raluca de la Puterea Dragstei zâmbește din nou, după ce Ricardo a părăsit emisiunea. Uite cât de fericită este concurenta.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ricardo a părăsit emisiunea „Puterea Dragostei” pentru a-și urma visul de a pleca în Statele Unite ale Americii. Deși, inițial, Raluca a fost devastată din cauza deciziei lui, tânăra zâmbește din nou. Faptul că cei doi formează încă un cuplu îi dă speranța să meargă mai departe.

Fotografiile publicate de concurentă pe pagina ei de Instagram o înfățișează zâmbind larg în timpul unor plimbări în Istanbul. Ea a strâns zeci de aprecieri din partea fanilor și sute de comentarii de aprecieri.

„Superbă, Ralu! Cea mai elegantă și stilată rămâi. Super frumoasă”, „Te iubesc foarte mult! Îți urez mult succes în continuare! ♥️♥️♥️”, „Cred că dacă nu erai cu Ricardo erai numai numărul unu. El te-a tras in jos..”, i-au transmis fanii.

Citeste si: Discuție șocantă între Raluca și Jador, la Puterea Dragostei! Concurentul susține că Ricardo o va înșela imediat ce ajunge în America

Ce vrea să facă Raluca de la Puterea Dragostei cât timp Ricardo va fi departe de ea

Relația lor este pusă la încercare de plecarea lui Ricardo în SUA, loc în care acesta își va petrece vara și va munci, motiv pentru care Raluca de la ”Puterea Dragostei” a început să își facă planuri cu privire la felul în care își va ocupa timpul.

„După ce, pentru mine, se va încheia emisiunea, mă voi întoarce acasă și îmi voi căuta de lucru. Vreau să mă angajez, o să îmi ghăsesc eu un job pe timp de vară în Cluj. Apoi, o să vedem ce vom face împreună...”, ne-a explicat Raluca de la ”Puterea Dragostei”. Mai mult, ne-a dezvăluit concurenta emisiunii, se gândește la un job care, cel puțin pe timpul verii, este extrem de căutat. ”Mi-ar plăcea cevas în turism sau în televiziune, dar în TV ar fi foarte greu să fac ceva... Important e să fie un proiect interesant”, ne-a spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate