WOW

Raluca de la „Puterea dragostei”, imagine de INFARCT de pe vremea când făcea videochat! Fotografia pe care o vrea ștearsă

Raluca de la „Puterea dragostei” ar fi făcut videochat. O fotografie cu ea complet dezbrăcată a apărut în mediul online, iar fanii se întreabă dacă este vorba chiar despre ea.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

La doar câteva săptămâni după ce Adrian de la „Puterea dragostei” a recunoscut că a făcut videochat pentru a se întreține, o altă concurentă din Casa dragostei ar fi recurs la același mod de a câștiga mai mulți bani.

Este vorba despre o altă concurentă, extrem de iubită în show-ul „Puterea dragostei”. Înainte să apară la emisiune, Raluca ar fi făciut videochat, iar imaginile au „scăpat” pe internet”.

Citeste si: Revoltător! O pacientă a făcut o poză micului-dejun primit într-un spital din București! "Sincer, îți trece pofta"

Citeste si: Probleme cardiace grave pentru Jean Paler! Primele declarații

Citeste si: Ce a spus Adrian Minune atunci când a aflat că fiica lui, Carmen, va deveni mamă: „Nu știi ce-ți rezervă viitorul”

Complet dezbrăcată, aceasta s-a dezbrăcat în fața camerei Web, unde a oferit un show pe cinste celor care au plătit pentru a o vedea în această ipostază.

De altfel, aceasta a afirmat în cadrul emisiunii că familia sa a avut probleme financiare și că făcut tot posibilul să îi ajute pe părinții săi, așa cum a putut.

Adevărul despre stările de leșin ale Ralucăi de la ”Puterea Dragostei”! Totul ar fi pornit de la criza de nervi a lui Ricardo

În Casa Puterea Dragostei s-au născut controverse printre concurenți. Una dintre ele este chiar situația în care se află concurenta Raluca, în special despre stările de rău pe care le are iubita lui Ricardo.

„Puțin îmi pasă ce cred băieții, e o chestie de sănătate, e fix problema mea de sănătate în care nu trebuie să se implice și să-și dea cu părerea. Chiar mi s-a făcut foarte rău. Dacă și ăsta e teatru, înseamnă că joc cel mai bine teatru.

Nu m-am gândit, m-am supărat foarte tare înăuntrul meu pentru că l-am supărat și băieții continuă să facă glume. Nimeni nu m-a înțeles de ce am simțit să fac lucrul ăla. Fetele încercau din baie să mă aducă, stăteam pe jos și plângeam, nu mă puteam opri”, a dezvăluit concurenta care se află încă de la început în competiție.

Galerie foto