Raluca de la Puterea Dragostei, într-un film alături de Origen, iubitul ei! ”Povestea noastră de iubire” VIDEO

Raluca de la Puterea Dragostei trăiește o poveste de iubire tot mai intensă cu Origen. Cei doi au realizat și filmul iubirii lor

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Deși la Puterea Dragostei, Raluca părea că trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Ricardo, după ce au părăsit emisiunea cei doi s-au despărțit, și chiar mai mult, și-au aruncat cuvinte și acuzații rele.

La scurt timp după despărțirea de Ricardo, Raluca s-a împăcat cu fostul ei iubit, Origen. Acesta este cântăreț și e cunoscut publicului după ce a participat la un show de talente. Raluca și Origen au fost împreună înainte ca tânăra să fie concurentă la Puterea Dragostei, s-au reîntâlnit după ce aceasta s-a despărțit de iubitul cu care se cuplase în show și au reluat legătura.

Raluca a decis, la scurt timp, să-și mărturisească noua relație, și chiar să-l prezinte pe Origen. ”Suntem împreună din iunie, ne e bine. Nu m-am mutat la el, fiecare stă la casa lui și e mai bine așa”, a povestit Raluca de la Puterea Dragostei, în urmă cu ceva timp.

Citeste si: Raluca, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, despre despărțirea lui Alex Zănoagă cu Simina

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei, despre alimentele interzise când ai acnee! ”Nu mai mănânc deloc”

Citeste si: Reacția Paulei de la Puterea Dragostei, după ce Andra a spus că aceasta ieșea cu ”unul de 60-70 de ani”

fara descriere

Raluca și Origen au filmat împreună și un clip, în care-și arată iubirea. Raluca a postat filmul cu următorul comentariu ”Povestea noastră de iubire”.

Raluca de la Puterea Dragostei a filmat cu Origen, care e cântăreț

Rămâne de văzut dacă filmulețul, care e realizat profesional, va rămâne doar pentru ei sau va fi folosit de Origen într-unul din videoclipurile pentru una din melodiile lui.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Povestea noastra de dragoste! Sentimente sincere si pure! @origentodoran @catadimedia @star_fashion_bia @palariadadarlat Acest film este realizat de @catadimedia !!! The best!

O postare distribuită de 🍒♥️ Munte Raluca 🍒♥️ (@munteraluca) pe

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate