Raluca de la Puterea Dragostei, mesaj emoționant după ce Ricardo a părăsit emisiunea! Fanii, însă, au făcut-o praf: „Vei fi doar o amintire pentru el”

Ricardo de la Puterea Dragostei a părăsit emisiunea. În urma lui, Raluca a publicat un mesaj emoționant.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Ricardo a părăsit emisiunea Puterea Dragostei după ce a decis să plece în Statele Unite ale Americii. Cu toate că nu va mai fi în Istanbul alături de Raluca, povestea lor de dragoste nu va lua sfârșit, iar ea speră că totul va fi bine între ei. Ea a publicat în urmă cu două zile un mesaj emoționant pe pagina ei ei Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare alturi de fostul concurent.

„Totul se întâmplă cu un scop în această viață! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că te-am întâlnit! Sper ca această etapă să ne întărească relația noastră și să ne facă să avem încredere unul in celălalt! Eu am să lupt pentru iubire până în pânzele albe! Te voi aștepta să te intorci înapoi din America și să ne clădim ceva frumos împreună! Luptați pentru iubire!”, a scris ea în dreptul fotografiei care a strâns aproape 50.000 de aprecieri.

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei, fericită fără Ricardo! Cum a fost surprinsă după ce el a părăsit emisiunea

fara descriere

Cum au reacționat fanii Puterea Dragostei după ce au citit mesajul emoționant scris de Raluca pentru Ricardo

Mesajul Ralucăi a fost citit de mulți dintre fanii emisiunii Puterea Dragostei, mai ales că ea este una dintre cele mai populare concurente. Mulți dintre susținători nu cred, însă, că cei doi parteneri vor reuși să treacă cu bine peste această încercare, ci sunt de părere că se vor despărți.

„Raluco, la cum a decurs relația voastră, pot să bag mâna în foc ca vei fi doar o amintire pentru Ricardo. Nu s-a văzut deloc deloc iubire între voi, cum nu se vede nici la Loica cu Zănoagă. Și Ricardo și Zănoagă sunt mai preocupați de ce fac ceilalți din casa decât sa ii preocupe propriile relații. Nu ne-ați arătat ca exista iubire între voi, nu ne-ați arătat sa va faceți surprize, sa gătiți împreună, să faceți lucruri împreună cum ar fi o relație normala. Singurii care ne-a arătat asta au fost Ștefan și Viorela, păcat ca au ieșit. Ei au fost singurii din acea casa care au arătat puterea dragostei”, i-a transmis Ralucăi o tânără.

„Nu vreau să te descurajez, dar dacă el a apucat să plece în America, nu o să se mai întoarcă în România. Poate să te duci tu la el, dacă prinde oportunitatea de a avea un job bun acolo nu renunță ca să se întoarcă în România și lucrul ăsta îl conștientizează ș el cred, sper”, a scris o altă fană.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate