Raluca de la ”Puterea Dragostei”, primele declarații despre bărbatul pe care îl iubește, cu adevărat

Raluca de la ”Puterea Dragostei” s-a despărțit de Ricardo, după ce au petrecut o vacanță de vis în Grecia, motivul fiind, conform declarațiilor ei, ”nepotrivirea de caracter”.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Cu toate acestea, așa cum au bănuit mai mulți colegi din emisiunea ”Puterea Dragostei”, motivul a fost cu totul și cu totul altul: a revenit în brațele fostului iubit.

Citeste si: Ce a făcut Ricardo de la Puterea Dragostei în prima lui zi în SUA? Cum arată camera în care stă și pe ce a cheltuit primii bani

Citeste si: Trecutul Roxanei de la Puterea Dragostei, intens dezbătut! Cu câți bărbați umbla în același timp concurenta

Citeste si: Când va avea loc MAREA FINALĂ Puterea Dragostei și când începe sezonul 2! Andreea Mantea a făcut anunțul!

Citeste si: Când va avea loc MAREA FINALĂ Puterea Dragostei și când începe sezonul 2! Andreea Mantea a făcut anunțul!

”Da, ne-am împăcat. Sunt cu el, acum vedem cum vom face ca relația noastră să funcționeze mai bine ca înainte. Cu Ricardo nu am mai vorbit deloc, nu văd de ce am mai face-o”, ne-a spus, în exlusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”. Mai mult decât atât, ne-a recunoscut Raluca, iubitul pe care îl are acum este și el cunoscut. ”El e cântăreț, a fost la Vocea României. Ne înețlegem bine, am decis să o luăm de la început cu relația noastră. Nu, încă nu locuim împreună, dar va urma și acest pas. Nu pot să spun prea multe, nu ne-am gândit la căsătorie sau asemenea lucruri, vrem doar să ne bucurăm de iubirea noastră”, ne-a mai spus Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

În altă ordine de idei, așa cum era de așteptat, Raluca de la ”Puterea Dragostei” a avut de dat o serie de explicații actualului ei iubit despre relația cu Ricardo. ”Lui nu prea i-a convenit că m-am dus la ”Puterea Dragostei”, acum mă ironizează despre asta. Am vorbit cu el, i-am explicat totul, a înțeles și, ca sîă fiu sinceră, sunt nerăbdătoare să îl prezint tuturor. Sper că totul va fi bine”, ne-a mai spus Raluca de la ”Puterea Dragostei”, în exclusivitate.

 

 

Raluca de la ”Puterea Dragostei”, în depresie din cauza videochatului

Raluca, concurenta de la ”Puterea Dragostei”, a început să facă videochat încercând să facă rost de banii necesari pentru ea și pentru familia ei, doar că acest lucru a costat-o, de fapt, mai mult decât și-ar fi putut închipui. Cu toate acestea, recunoaște Raluca, salvarea ei a fost fostul ei iubit. ”M-am apucat de videochat crezând că pot să îmi ajut familia și pe mine în primul rând. Familia mea nu a știut de mine că fac acest lucru până la un moment dat când le-am recunoscut pentru că cedasem psihic! În vara anului 2017 l-am cunoscut pe fostul meu iubit. El a reușit să mă scoată din acel cerc vicios! Datorită lui am reușit să îmi termin studiile universitare și am ales să mă redresez! Nu pot să zic că îmi pare rău că am făcut acest lucru pentru că am avut de învățat multe lucruri, atât bune, cât și rele. Am învățat cum ar fi că eu trebuie să mă respect mai mult și că uneori banii nu au o valoare!”, ne-a spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”. În altă ordine de idei, Raluca a vorbit și despre depresia prin care a trecut din cauza videochatului, cu atât mai mult cu cât, în fața camerelor de luat vederi, concurenta de la ”Puterea Dragostei” era nevoită, adeseori, să satisfacă pofte sexuale care mai de care mai ciudate ale clienților săi. ”După ce am încheiat acest subiect din viață mea, mi-a fost foarte greu pentru că a ajuns să îmi fie rușine de mine. Mi-am pierdut toată încrederea în mine și îmi era teamă că acest subiect mă va urmări toată viață! În momentul când m-am înscris la emisiune nu m-am gândit că vor apărea poze! M-am înscris la această emisiune pentru că eu suferisem foarte mult după fosta mea relație și m-am rugat să cunosc pe cineva pentru sufletul meu. Când am ajuns în Turcia și am văzut că orice am făcut în trecut va ieși la iveală, am început să mă tem. Am recunoscut eu înainte ca acele poze să iasă la iveală! Nu mă simt tristă că au apărut pentru că îmi asum trecutul! Nu vreau să schimb ceva! Asta am făcut!”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate