Raluca, decisă să-l înnebunească pe Faimosul Cristi Pulhac! ”E soţul meu, cum îl prind pe aeroport…”

Frumoasa Raluca Pulhac, soţia Faimosului Crisit Pulhac de la Exatlon, trece prin momente din ce în ce mai agitate, având în vedere că finala show-ului e din ce în ce mai aproape, iar soţul ei a intrat, deja, în faza jocurilor individuale.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

După ultimul duel al Faimoşilor, cel dintre Yamato Zaharia şi Cristi Pulhac, Raluca a luat o decizie care spune totul despre ce se va întâmpla între ea şi Cristi, la revederea lor, încă din aeroport.

”A slăbit, arată mai bine ca niciodată. Cred că e într-o formă fizică mai bună decât în urmă cu doi-trei ani, pe când mai făcea fotbal.

Acum, dacă intră pe teren, nu îi mai stă niciunul în faţă, mai ales la noi, în prima divizie. Cred că şi el este foarte bucuros că a reuşit să scape de kilogramele în plus, se tot chinuia să le dea jos înainte de Exatlon. Dar există un dar…”, ne-a mai spus Raluca.

Şi, râzând, frumoasa bruneta ne-a explicat că nu îi place deloc… barba soţului ei. ”El e singurul care şi-a lăsat-o atât de mare. O să îi transmit să nu vină cu o asemenea barbă pentru că eu, şi mă ştie în stare, vin cu maşina de tuns pe aeroport când îl iau. Adică, să ne înţelegem, e soţul meu, cum îl prind la aeroport, îl bărbieresc, apoi îl pup. Îl iubesc enorm, dar barba aia nu îmi place”, ne-a spus, râzând, Raluca Pulhac.

În altă ordine de idei, recunoaşte bruneta, deja, când îl vede la Exatlon, simte că inima îi bate mai tare ca niciodată, iar ultimul

duel, cel cu Yamato Zaharia, a făcut-o chiar să sufere. ”A fost un duel greu de privit şi foarte emoţionant. Cristi şi Yamato au legat o prietenie foarte strânsă în concurs, s-au încurajat şi s-au sprijinit mereu, au dormit împreună, au mâncat împreună, nu s-au certat niciodată şi tocmai de aceea duelul a avut o încărcătură emoţională foarte mare. Îl felicit pe Yamato pentru că s-a dovedit a fi un caracter frumos, un om echilibrat, care a ştiut să îşi păstreze cumpătul în cele mai dificile momente, dând dovadă de multă maturitate.
Felicitări şi părinţilor lui pentru educaţia pe care i-au dat-o!! Iar pentru soţul meu, pentru Cristi, mă bucur enorm să îl văd sănătos, sunt foarte mândră de el şi de tot ce a realizat până acum, îi doresc din tot sufletul mult succes în continuare, îl iubesc extrem de mult şi abia aştept să îl văd!”, ne-a  mai spus Raluca Pulhac, soţia Faimosului Cristi Pulhac.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Câţi bani valorează acum Cristian Pulhac de la Exatlon! ”Contele Dracula” s-ar putea reîntoarce în fotbal după experienţa din Dominicană

Cristi Pulhac a făcut-o să plângă pe soţia lui! Faimosul, gest romantic, din Republica Dominicană

Un tânăr din Brăila a furat dintr-un magazin două parfumuri ieftine. Paznicul l-a văzut și l-a executat. Ce s-a întâmplat acum

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

SE RIDICĂ restricțiile: Măsurile vor intra în vigoare începând cu ora 00.00 a zilei de sâmbătă

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Familiile Măceșanu și Melencu, față-n față cu Dincă. „A fost o bătaie de joc”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies