raluca drăgoi, raluca drăgoi mamă, raluca drăgoi copil, raluca drăgoi dezvaluiri

Ce spune Raluca Drăgoi despre cel de-al doilea copil, la nici o lună de când a născut!

Vedete

Raluca Drăgoi a vorbit despre a doua sarcină, la doar două săptămâni după ce a devenit mamă pentru prima dată! I-a surprins pe toți

Raluca Drăgoi a făcut declarații surprinzătoare despre cel de-al doilea copil. Iată ce spune cântăreața, după ce a născut pentru prima dată!

Raluca Drăgoi traversează în aceste momente una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Cunoscuta cântăreață din industria manelelor a născut pentru prima dată, în urmă cu mai puțin de o lună, iar noul rol de mămică pare că i se potrivește perfect. Iată că în cadrul unui interviu recent, ea a vorbit și despre cel de-al doilea copil! 

Citește și: Raluca Drăgoi a născut înainte de termen, după ce a căzut! Care este starea artistei în aceste momente: „M-am speriat”

Raluca Drăgoi, declarații surprinzătoare despre  cel de-al doilea copil

Raluca Drăgoi se poate declara în aceste momente o femeie împlinită pe toate planurile. Cântăreața din lumea manelelor are un succes colosal pe plan profesional, iar în viața de zi cu zi are motive mari de bucurie. Unul dintre acestea fiind chiar fetița ei, care a venit pe lume în urmă cu mai puțin de o lună. 

Deși a trecut foarte puțin timp de la naștere, artista a vorbit recent despre cel de-al doilea copil.

Chiar în cadrul unui interviu televizat, ea a mărturisit că în timp ce era însărcinată se gândea adesea la următorul bebeluș din viața ei. Cu toate acestea, a recunoscut că în prezent nu mai poate spune același lucru și mărturisește că mai așteaptă până la momentul în care va fi din nou însărcinată. 

„Până să o nasc pe Maria m-am gândit, acum zic că mai stau puțin. Nu credeam că o să fie așa cu durerile, durerile de după.

Nu trebuie să se sperie mămicile, de dragul copilului treci și prin durerile astea că sunt normale.”, a dezvăluit Raluca Drăgoi, în cadrul unui interviu televizat. 

raluca drăgoi, raluca drăgoi mamă, raluca drăgoi copil, raluca drăgoi dezvaluiri

Raluca Drăgoi împreună cu fetița ei, Maria!

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Raluca Drăgoi a izbucnit în lacrimi în emisiune, când a auzit de tatăl ei! Nu se aștepta să se întâmple asta: „Ești un nenorocit. De ce?” 

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Ce schimbări a făcut Raluca Drăgoi, înainte să nască

Ei bine, Raluca Drăgoi a fost o mamă grijulie încă de când micuța Maria era în pântece, astfel că a făcut schimbări importante pentru momentul în care a apărut pe lume fetița. Una dintre acestea fiind chiar locuința, căci în urmă cu câteva luni, cântăreața și iubitul ei și-au achiziționat o nouă casă, unde stau acum împreună cu fetița lor și familia. 

„Este fetița mea mult așteptată, este copilul meu pe care l-am așteptat foarte mult și este cel mai dorit copil. Am mai pus la punct anumite chestii, mobila din dormitor(...) Bebelușul se va naște într-o casă nouă, alături de noi și de familiile noastre și sunt copleșită de emoții pentru că am aflat de dimineață.(...) Data estimată a sarcinii era undeva la 14-15 septembrie, dar fiindcă am ales să fac cezariană, o să fie undeva mai devreme, pe 8 septembrie”, spunea Raluca Drăgoi, în urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni televizate. 

raluca drăgoi, raluca drăgoi mamă, raluca drăgoi copil, raluca drăgoi dezvaluiri

Raluca Drăgoi 

[Sursa foto: Instagram]