Raluca Dumitru, cu cizme sado-maso de 4.000 de euro la o prezentare de lenjerie. Imagini fierbinti!

Una dintre cele mai cunoscute modele din Romania, Raluca Dumitru, a facut senzatie miercuri seara in cadrul evenimentului de fashion la care a fost special guest. Vedeta i-a lasat pe toti fara suflare cand si-a facut aparitia intr-o pereche de cizme sexy dar si foarte scumpe.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descrierefara descrierefara descrierefara descriereTotul s-a petrecut la Loka Lounge din Capitala, locatie ce a gazduit aseara o super prezentare de lenjerie intima special creata de sarbatori. Si daca de obicei domnii prezenti la show pentru a le admira pe focoasele modele erau atenti la formele lor apetisante, de aceasta data acestia au ramas muti de uimire cand si-a facut aparitia printre ei Raluca, intr-o perche de cizme ale unei cunoscute case de moda din afara. Creatiile exclusiviste pe care le poarta doar vedetele de la Hollywood costa 4.000 de euro si sunt preferate de staruri precum Lady Gaga sau Beyonce.
La evenimentul care a dat startul unui concept unic in Romania ce se va desfasura in fiecare saptamana in locatia de la Bulevardul Decebal, au mai participat si vedetele Playboy Florentina Raiciu si Claudia Stoic, alaturi de alte nume cunoscute din bransa

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate