Raluca Dumitru susține că nu i-a dat dreptate Nicoletei Dragne, în discuția aprinsă cu Mădălina Pamfile: ”Nu înseamnă că am trecut în tabăra lor”

Raluca Dumitru vine cu noi explicații după emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de joi seara!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Raluca Dumitru a ținut să vină cu noi explicații după discuția aprinsă dintre Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile, care a avut loc edițiie trecute la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Fosta prezentatoare de televiziune a răbufnit, după ce internauții au dat de înțeles că mai nou a trecut în tabăra Nicoletei și a lui Ruxi, deși până acum o considera pe Mădălina prietena ei.

Nimic mai neadevărat, spune Raluca, susținând faptul că ea și Pamfile sunt în continuare prietene. 

Citeste si: Mădălina Pamfile rupe tăcerea, după ce a fost absentă în ediția de joi a „Bravo, ai stil! Celebrieties”: „Se pot întâmpla foarte multe lucruri”

Totul a pornit de la discuțiile aprinse dintre Nicoleta și Mădălina, după ce Ioana Filimon a fost descalificată. Nicoleta a susținut că ea știe adevărul conflictului dintre Pamfile și Filimon și i-a reamintit Mădălinei de anumite vocale pe care i le-a trimis Ioanei. Ei bine, din acea clipă, Mădălina a părăsit platoul ”Bravo, ai stil! Celebrities”, susținând că se simte șantajată. 

Nicoleta Dragne:  "Era foarte simplu să spună că bai, am greșit, nu mi-am dat seama și îmi pare rău că am atras suferință asupra Ioanei și a familiei ei. Ea știa că ceea ce spun este adevărat, știa că nu voi da vocalul, nu vi l-am dat nici vouă.

Știam că mă minte pe fata, asta m-a enervat. Ideea e de ce să le dau producției? Daca Madalina nu ar fi mințit pentru a atrage publicul și pentru a se victimiza și a duce hate-ul spre Ioana, eu nu le-aș fi avut, Ruxi nu le-ar fi avut...Ea daca era cinstita și corecta, era acolo pe scaun. Eu voiam să recunoască, atât. Greșeală a fost că ea a acuzat-o pe Ioana de niste lucruri.
Ioana știa de ce spune: "Încetează, Madalina!" Ioana a fost mult prea finuta."

Citeste si: Românii nu își vor mai putea vinde locuințele timp de mai mulți ani. Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a anunțat programul...- bzi.ro

Raluca Dumitru:  "Foarte frumos din partea Ioanei că oamenii pot reacționa la nervi foarte urat!".

Raluca Dumitru a venit cu explicațiile în urma intervenției ei în conflict

Vedeta nu s-a putut abține, după ce oamenii de acasă ar fi interpretat greșit gestul ei de a interveni în discuția Nicoletei Dragne, și a transmis două mesaje pe Instagram, unde explică totul.

Citeste si: Mădălina Pamfile a lipsit din platoul ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Care va fi soarta ei în competiție

Postarea făcută de Raluca Dumitru

Postarea făcută de Raluca Dumitru

[Sursa foto: Instagram]

Postarea făcută de Raluca Dumitru

Postarea făcută de Raluca Dumitru

[Sursa foto: Instagram]

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies