Raluca Dumitru vrea sa fie, din nou, cu nepotul lui Gigi!!!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Relatia dintre Raluca Dumitru si Ionut Becali, nepotul latifundiarului din Pipera, a luat sfarsit dupa o durata de trei luni. Acum, insa, fata ar da semne ca vrea sa se reintoarca la iubirea din vara.

Ruptura dintre cei doi tineri a avut loc in urma cu trei saptamani, atunci cand cei doi si-au spus adio si nu si-au mai vorbit din motive tinute secret. Desi Raluca dadea impresia ca ea ar fi fost cea care ar fi pus punct relatiei, se pare ca lucrurile nu au stat chiar asa. A dat-o de gol prezenta la meciul Steaua-CFR, acolo unde a venit insotita de o prietena. Fetele s-au dovedit a fi niste microbiste amatoare, pentru ca pe toata durata meciului, au stat de vorba si au privit in spate, catre loja, acolo unde isi face prezenta meci de meci, nepotul lui Becali, impreuna cu familia. Acesta a fost un prim pas de impacare facut de frumusica bruneta, care a facut ceva eforturi pentru a intra in posesia biletelor. O fi stat la cozile acelea imense? Nu stim, totul e posibil… din dragoste.

Draga Raluca daca vrei sa ai bilete meci de meci si sa stai langa nea Gigi, mai fa cateva incercari din impacare. Fii perseverenta, pentru ca Ionut si-a postat pe adresa de facebook o poza cu o domnisoara blonda care vrea sa-ti ia locul. Prietenii spun ca intre ei nu este ceva foarte serios si ca el s-ar mai gandi la tine, dar nu stii cum ii cade cu tronc blondina.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate