Raluca, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, despre despărțirea lui Alex Zănoagă cu Simina

Raluca, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a vorbit despre relația lui Alex Zănoagă cu Simina, după ce s-a spus că cei doi s-ar fi despărțit.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Alex Zănoagă și Simina s-au despărțit, deși bruneta este gravidă. Aceasta este bomba care a explodat la finalul săptămânii trecute. Informația privind despărțirea, aruncată inițial de persoane apropiate celor doi, a fost speculată apoi și de fanii lui Alex Zănoagă și ai Siminei, mai ales după ce de pe paginile lor de socializare au dispărut pozele cu ei doi împreună.

Raluca Munte, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a fost prima care a infirmat vestea privind despărțirea lui Alex Zănoagă de Simina.

”Când Simina și Alex se vor despărți, eu o să câștig la loto. Deci, asta nu se va întâmpla niciodată”, a răspuns Raluca la ăntrebarea privind faptul că Alex și Simina s-ar fi certat și nu ar mai fi împreună.

Citeste si: Simina de la ”Puterea Dragostei”, probleme serioase din cauza sarcinii! Ce se întâmplă cu bruneta

Citeste si: Despărțire șoc la Puterea Dragostei! Simina nu mai este cu Alex Zănoagă?

Citeste si: Dezvăluiri bombă! Alex Zănoagă poate lua foc din cauza Siminei de la Puterea dragostei! Cine este bărbatul care a ajutat-o cu adevărat pe brunetă să primească un rol într-un serial online

Simina, Raluca, Simona și Ana Maria Lintaru au fost în urmă cu două weekend-uri împreună, la distracție, într-un club, de unde au apărut mai multe imagini. Acela a fost momentul în care s-a spus că Simina a fost singură la club pentru că s-ar fi despărțit de Alex Zănoagă.

fara descriere

Simina de la Puterea Dragostei este însărcinată în 4 luni, dar își ascunde burta

De mai bine de două luni sunt zvonuri că Simina ar fi însărcinată cu Alex Zănoagă. Primul care a anunțat acest lucru a fost Jador, care a spus că a aflat acest lucru chiar de la Simina, pe care a felicitat-o apoi. La acel moment și Simina și Alex Zănoagă au infirmat zvonul că tânăra ar fi gravidă. Apoi, au fost și alți concurenți de la Puterea Dragostei care au confirmat că Simina ar fi gravidă.

În urmă cu o săptămână, Dana Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță, timișoreancă la fel ca Simina, a făcut publică o discuție în care fosta concurentă de la Puterea Dragostei confirma că este gravidă, precizând că din acest motiv nu poate să facă anestezie pentru o intervenție estetică pe care și-o dorește.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate