Raluca Lazarut prezinta in aceasta seara cea mai tare carte dedicata femeilor! “Cum sa arati de milioane”, o lectura cu un imens succes la nivel mondial!

Raluca Lazarut este invitata, in aceasta seara, la Libraria Caruresti pentru a tine un discurs despre una dintre cele mai in voga lecturi din lume dedicate femeilor! Este vorba de un bestseller mondial, “ Cum sa arati de milioane“ de Andrea Pomerantz Lustig.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereTrucurile de frumusete ale scriitoarei Andrea Pomerantz Lustig  au fost deseori preluate de The New York Times si Allure, iar ea apare cu regularitate la emisiuni precum The Early Show, Oprah, Good Morning America sau Today. Ei bine, cartea ce se bucura de un succes enorm este lansata in aceasta seara la Carturesti, unde frumoasa stirista a Kanal D, Raluca Lazarut, va tine un discurs!

fara descriereNu cred că există un mai mare secret al frumuseţii decât să te înconjori de dragoste. Şi totuşi , câteodată e nevoie de niste trucuri, de nişte mici numere de magie feminină ca să te facă să arăţi “De Milioane”. Am rezonat imediat cu autoarea, pentru mine, “de milioane” înseamnă a arăta şic, discretă, rafinată şi elegantă, nu ostentativă, ţipătoare, cu aer de cabaret sau cu dorinţa de a scoate în evidenţă că are bani. Asta am descoperit în cartea ei, niste tips-uri deloc costisitoare şi la îndemâna oricui pentru a avea un păr frumos, o piele sănătoasă, dinţi mai albi, un ten luminos. Mi-a plăcut mult observaţia ei legată de ten, că de fapt pielea „de milioane” e acea care e curată, catifelată, fină şi hidratată, care arată bine îngrijită într-o manieră discretă, naturală, de persoană care se iubeşte, nu în stilul de gospodină disperată cu pretenţii şi exces de botox”, spune frumoasa Raluca Lazarut!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate