Vedete

Raluca Moianu a izbucnit în lacrimi. A fost prima apariţie la tv după moartea soţului ei: „Mi-a spus înainte să moară”

Raluca Moianu sueră enorm după moartea lui Marius Ancuţa, cunoscut comentator sportiv.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Raluca Moianu a izbucnit în lacrimi. A fost prima apariţie la tv după moartea soţului ei: „Mi-a spus înainte să moară”icon photo
 
Marius Ancuţa, soţul Ralucăi Moianu, murit răpus de o boală cruntă la vârsta de 50 de ani. Avea cancer la plămâni şi a luptat luni la rând pentru viaţa lui, din dorinţa de a nu îşi părăsi fetiţa de doar 13 ani. Raluca a încercat să fie puternică de dragul copilului şi chiar a dus-o pe Ilinca într-o vacanţă în Columbia, însă decesul partnerului ei de viaţă este încă o rană deschiă în sufletul ei şi cu greu vorbeşte despre acest subiect. 
 
Ea a acceptat să apară la tv şi a povestit într-un interviu despre lupta cruntă dusă de Marius Ancuţa. 
 
 
Soţul meu mi-a spus înainte să moară că pleacă liniştit. (…). Soţul meu a fost un tip mândru şi nu a fost nicio zi bolnav. Timp de 57 de zile a luat antibiotice foarte puternice. Statisticile spun că cei care sunt diagnosticaţi cu această maladie supravieţuiesc un an, un an şi jumătate. (…). El a făcut tot ce a putut. (…). La un moment dat mi-a spus: „Şi dacă am să mor, am să comentez Campionatul Modial de Snooker„ . (…). A făcut un efort extraordinar în mai, pentru că el abia se mai ţinea pe picioare. Ulterior, au fost nişte săptămâni foarte urâte, a făcut radioterapie… dar au fost efecte pozitive pe o durată scurtă… slăbise… se schimbase. (…). El voia foarte mult ca eu să fiu fericită. (…). Copila mea e puternică, seamănă cu el, e mândră ca el şi mi-a spus: «Nu vreau să mi se plângă de milă». (…)”, a declarat Raluca Moianu în cadrul emisiunii.
 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune