Raluca Moianu, fotografiată cu amantul în pădure! Imaginile care i-au distrus căsnicia cu Marius Ancuța, în urmă cu opt ani

Raluca Moianu a fost surprinsă cu amantul în pădure. Ea și soțul ei, Marius Ancuța, au divorțat după ce imaginile au apărut în presă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

raluca moianu si marius ancuta


In articol:

Raluca Moianu a fost căsătorită cu Marius Ancuța, comentatorul sportiv care a murit în urmă cu un an și jumătate. Ei au divorțat în 2013, după 15 ani de căsnicie, din cauza infidelității prezentatoarei de televiziune.

În 2012, Raluca Moianu a fost surprinsă în ipostaze intime în compania unui cameraman cu zece ani mai tânăr decât ea. După ce imaginile cu ea și amantul sărutându-se în pădure au ieșit la iveală, soțul a încercat să treacă peste infidelitate, dar peste câteva luni au ajuns la divorț.

Raluca Moianu

„După 15 ani de căsătorie eu şi soţul meu am hotărât să ne separăm. Suntem prieteni şi vom rămâne într-o relaţie strânsă pentru că avem împreună o fetiţă căreia îi vom acorda în continuare toată dragostea şi atenţia noastră.
Nu vom putea evita speculaţiile, dar vrem să ştie cei ce sunt interesati de viaţa noastră privată că nu vom da amănunte despre despărţirea noastră.
Voi vorbi în continuare cu presa, cu toată deschiderea, despre activitatea mea profesională, despre evenimentele organizate de agenţia mea de PR, despre activitatea mea didactică la şcoala de televiziune”, a declarat Raluca Moianu în legătură cu divorțul de soțul ei, Marius Ancuța.

Citeste si: Dan Andrei Aldea a renunţat la cetăţenia română: “Nu-şi doreşte să mai aibă absolut nimic de-a face cu neamul său” Vezi motivul pentru care artistul decedat a fost scârbit de România!

Raluca Moianu

Raluca Moianu și soțul s-au împăcat după divorț

După divorțul cauzat de infidelitatea prezentatoarei, Raluca Moianu și Marius Ancuța s-au împăcat. În 2016 s-au afișat împreună la un eveniment, iar în 2017 s-au mutat din nou împreună.
În iule 2018, Marius Ancuța a murit, la vârsta de 50 de ani.
„Încă nu-mi vine să cred. Asta-i viaţa, mergem cumva înainte. Nu vreau ca Mara să crească tristă, ea trebuie să înţeleagă că tatăl ei a fost o personalitate, că a adus pasiunea pentru snooker în România şi că trebuie să fie mândră de asta. Trebuie să ştie că tatăl ei a iubit-o foarte mult şi că de undeva de sus o va veghea mereu”, a declarat Raluca Moianu pentru Ciao.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate