Raluca Munte de la Puterea Dragostei a vorbit despre iubitul său secret

Raluca Munte are un nou iubit, iar prima dată a dezvăluit acest lucru la începutul lunii, când a fost invitată la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Raluca Munte are un nou iubit. La Puterea Dragostei a vorbit despre el. Andreea Mantea a fost cea care a dat-o de fapt de gol pe Raluca. ”Înțeleg că acum ai o relație”, a spus prezentatoarea show-ului.

Raluca Munte a confirmat, iar Andreea Pirui care este prietenă cu fosta concurentă a fost mirată. ”Nu am spus nimănui până acum de el. E din București, iar relația noastră e de puțin timp, de vreo două săptămâni”, s-a justificat Raluca Munte în emisiunea Puterea Dragostei.

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei, apel disperat! Gestul neașteptat al controversatei concurente

fara descriere

Deși, acum Raluca Munte are aproape o lună de relație, nu vrea să vorbească încă despre iubitul său secret, deși toată lumea este curioasă.

Citeste si: Bianca si Raluca, in razboi: acuzatii din trecut fac ravagii in prezent! Iata ce replici usturatoare si-au spus cele doua concurente!

”Degeaba mă roagă lumea, nu o să-l arăt, nu o să vorbesc despre el. E mai bine așa! Suntem la început și vreau să-mi țin secretă relația, departe de ochii lumii”, a spus Raluca Munte, fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei, adevăratul motiv pentru care s-a dus în Turcia! ”Am venit la un consult medical”

Raluca Munte de la Puterea Dragostei, relație cu Adrian și Ricardo

Raluca Munte a fost concurentă în primul sezon de la Puterea Dragostei. La scurt timp după ce a intrat în show, Raluca a început o relație cu Adrian Iancu, însă după o perioadă intensă, cei doi s-au despărțit. Raluca s-a iubit apoi cu Ricardo, iar relația lor părea una serioasă. De altfel, Raluca a și ieșit din casă după ce Ricardo a părăsit emisiunea. Cuplul lor s-a destrămat însă după ce au fost într-o scurtă vacanță. Și a fost o despărțire urâtă, în care Ricardo a jignit-o foarte tare pe Raluca, iar aceasta l-a amenințat cu judecată.

fara descriere

Raluca Munte de la Puterea Dragostei are un nou iubit

După alte câteva săptămâni însă, Raluca Munte avea să se întoarcă la fostul ei iubit, Origen, cel care-i fusese partener înainte ca ea să intre la Puterea Dragostei. Raluca a spus că Origen a fost bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult, dar și cel care a rănit-o cel mai rău. Dar, pentru că planurile lor erau diferite, Origen dorindu-și o carieră și celebritate, iar Raluca o familie, cei doi s-au despărțit. Finalul anului 2019 a găsit-o pe Raluca Munte singură. Însă, se pare că acum norocul i-a surâs fostei concurente de la Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate