Raluca, noua iubită a lui Victor Slav, vrea un copil cu prezentatorul! „Este un om foarte bun şi tatăl perfect”

Raluca Silea îşi doreşte un copil cu Victor Slav.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
După despărţirea de Bianca Drăguşanu, Victor Slav nu s-a mai afişat cu nimeni. Deşi toată lumea credea că este singur, prezentotorul de la „Vulturii de noapte” se iubea de fapt cu o frumoasă brunetă. Ci doi îndrăgostiţi au preferat, însă, să-şi ţină începutul relaţiei departe de ochii curioşi ai lumii. 
 
„Am încercat să păstrăm discreţia cât mai mult timp posibil şi acelaşi lucru vom face şi de acum încolo, pe cât posibil. Suntem tineri, liberi, încercăm să ne cunoaştem cât mai bine şi să ne bucurăm de momentele frumoase pe care ni le oferă viaţa. Vă dorim un an fericit tuturor“, a declarat Slav, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, după şase luni de relaţie cu Raluca Silea. 
 

 

 
Surse din anturajul celor doi au povestit că povestea lor a început după ce el i-a dat ei un „like” pe Instagram. Dacă el spune că se află încă în perioada în care se cunoaşte cu iubita lui, se pare că bruneta este deja hotărâtă să facă un copil cu el. 
 
„Raluca are 27 de ani şi spune că este vremea să se aşeze la casa ei. Vrea să aibă un copil cu Victor. Tuturor le spune că este un om foarte bun şi tatăl perfect”, au mai spus cunoscuţii brunetei pentru Cancan.ro.
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate