Raluca nu mai arată așa cum o știm toți de la Puterea Dragostei! Schimbare de look pentru fosta iubită a lui Ricardo

Raluca, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, și-a schimbat nu doar iubitul ci și look-ul.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Raluca a avut parte, după plecarea din casa de la Puterea Dragostei, de o despărțire urâtă de cel care-i fusese iubit câteva luni, de Ricardo. Acum, după un scandal de zile mari cu acesta, care se pare că se va lăsa chiar și cu un proces, Raluca e fericită alături de actualul ei iubit. Și parcă pentru a marca schimbarea din viața ei, tânăra a apelat și la o transformare a look-ului.

Citeste si: Daniel de la Puterea Dragostei și-a făcut iubită? Cum arată tânăra care i-a furat inima. Plușica o să fie geloasă

Citeste si: Raluca de la ”Puterea Dragostei” nu a vrut să-și arate iubitul, dar din neatenție i-a ”scăpat” o poză

Citeste si: Răsturnare de situație la Puterea dragostei, înainte de marea finală! Bogdan Mocanu are o nouă iubită: "Mi-am găsit dragostea!"- Bianca i-a filmat pupându-se în culise

Dacă în perioada în care s-a aflat la Puterea Dragostei, Raluca a avut părul tuns până la nivelul umerilor, zilele trecute, tânăra a apărut cu o coafură pline de bucle. ”Îmi era dor de părul lung”, a scris Raluca lângă imaginea în care apre cu noul look, mărtusind și faptul că acesta ”s-a lungit” peste noapte cu ajutorul extensiilor.

fara descriere

Raluca de la Puterea Dragostei are un nou iubit, care e cântăreț

După despărțirea de Ricardo, Raluca de la ”Puterea Dragostei” a recunoscut, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, că s-a întors în brațele fostului ei iubit, un cântăreț și că, pentru moment, încearcă să îl țină departe de ochii iscoditori ai presei, cu atât mai mult cu cât scandalul cu bărbatul cu care s-a iubit în show-ul Andreei Mantea a ajuns unul epocal. Mai mult decât atât, ne-a recunoscut Raluca, iubitul pe care îl are acum este și el cunoscut. ”El e cântăreț, a fost la Vocea României. Ne înțelegem bine, am decis să o luăm de la început cu relația noastră. Nu, încă nu locuim împreună, dar va urma și acest pas. Nu pot să spun prea multe, nu ne-am gândit la căsătorie sau asemenea lucruri, vrem doar să ne bucurăm de iubirea noastră”, ne-a mai spus Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate