Raluca Podea a ajuns la capătul puterilor! Ce se întâmplă cu fosta logodnică a lui Florin Pastramă: „Am ajuns să mă hrănesc doar cu piureuri”

Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă, are probleme serioase cu datura.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Raluca Podea a povestit că are probleme grave cu datura. Nu este pentru prima dată când frumoasa blondină povestește că a avut tot felul de complicații de când și-a pus fațete. Acum, s-a văzut nevoită să le dea jos și mănâncă doar cu paiul.

“Am avut mari probleme cu dantura. Toți dinții s-au deplasat înspre dreapta și am fost nevoită să îi dau jos. Sunt într-o situație extrem de delicată. Acum n-am dinți și trebuie să mănânc cu paiul. Am ajuns să mă hrănesc doar cu piureuri”, a declarat Raluca Podea, pentru Cancan.

Citeste si: După ce l-a părăsit pe Florin Pastramă, Raluca Podea a devenit mai sexy ca niciodată! Imagini WOW

fara descriere

Raluca Podea s-a despărțit cu scandal de Florin Pastramă

Florin Pastramă a cunoscut-o pe Brigitte Sfăt în timp ce era într-o relație cu Raluca Podea și chiar se pregătea să o ia pe frumoasa blondină de soție. El și-a cerut scuze la un moment dat pentru că i-a greșit, dar ea a continuat să-i critice dur pe el și pe soția lui.

„Vreau să-i cer iertare dacă i-am greşit cu ceva. Îi mulţumesc pentru toate cuvintele frumoase pe care mi le-a adresat mie, personal. Dacă ea aşa a crezut, după o relaţie de doi ani de zile. Eu am vrut să fiu fericit. Cu ea nu puteam, toată ziua, de dimineaţă până seara, era cu băiatul ei. Dacă eram aşa nenorocit cum era ea, putea să mă iubească băiatul ei? Să mă considere tatăl lui? De dimineaţă până seara noi nu ne întâlneam. Vorbeam la telefon. Eu nu vreau o relaţie la telefon. Vreau să fiu fericit”, a declarat Florin Pastramă, conform Cancan.

fara descriere

Pe mine m-a iubit, de ea s-a folosit. Nu am mai căutat-o pe Brigitte. Femeie adevărată ești când îți știi poziția și nu te duci și furi bărbații altor femei. Ea a făcut acest lucru cu fiecare relație pe care a avut-o. Este vina bărbatului, dar și a femeii. Pentru mine, el a murit, nu mai există", a declarat Raluca Podea în cadrul unei emisiuni de televiziune, după ce Brigitte și Florin Pastramă au devenit soț și soție.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate