Vedete

Raluca Podea a apelat la inseminare artificiala! Ce fiinta draga si-a salvat de la moarte

Raluca Podea a facut dezvaluiri uimitoare pe care foarte putine persoane le stiau. Aceasta si-a inseminat artificial catelusa, pentru a o salva!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Raluca Podea isi iubeste foarte mult familia si este dispusa sa mearga pana la capat, pentru ca totul sa fie bine. Aceasta a povestit ca si-a inseminat catelusa, pentru a o putea salva de la moarte.

Doctorul veterinar i-a recomandat ca micuta ei catelusa sa aiba mai intai un pui, iar apoi sa o dea spre sterilizare, pentru a nu putea face o forma de cancer. Cum nu a gasit niciun partener pentru catelusa sa, Raluca Podea a apelat la inseminare artificiala.

Aceasta a povestit si de ce a primit-o pe catelusa in sanul familiei sale: "La varsta de 5 ani, baietelul meu intotdeauna alegea culoarea roz si avea o perioada in care ii placeau papusile, asadar am mers cu el la psiholog. Psihologul mi-a spus ca David are nevoie de un companion, cum ar fi un catel. Eu fiind alergica la blana, am ales aceasta rasa de catei pentru ca are firul de par precum al omului. Asa a venit iubita in familia noastra"

Galerie foto