Vedete

Raluca Podea a apelat la inseminare artificiala! Ce fiinta draga si-a salvat de la moarte

Raluca Podea a facut dezvaluiri uimitoare pe care foarte putine persoane le stiau. Aceasta si-a inseminat artificial catelusa, pentru a o salva!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Raluca Podea a apelat la inseminare artificiala! Ce fiinta draga si-a salvat de la moarteicon photo

Raluca Podea isi iubeste foarte mult familia si este dispusa sa mearga pana la capat, pentru ca totul sa fie bine. Aceasta a povestit ca si-a inseminat catelusa, pentru a o putea salva de la moarte.

Doctorul veterinar i-a recomandat ca micuta ei catelusa sa aiba mai intai un pui, iar apoi sa o dea spre sterilizare, pentru a nu putea face o forma de cancer. Cum nu a gasit niciun partener pentru catelusa sa, Raluca Podea a apelat la inseminare artificiala.

Aceasta a povestit si de ce a primit-o pe catelusa in sanul familiei sale: "La varsta de 5 ani, baietelul meu intotdeauna alegea culoarea roz si avea o perioada in care ii placeau papusile, asadar am mers cu el la psiholog. Psihologul mi-a spus ca David are nevoie de un companion, cum ar fi un catel. Eu fiind alergica la blana, am ales aceasta rasa de catei pentru ca are firul de par precum al omului. Asa a venit iubita in familia noastra"

Informaţii şocante despre moartea celebrului cântăreţ de muzică populară în vârstă de doar 40 de ani! “Daniel Rosalim a murit de cancer. El a trăit tot timpul foarte sănătos, a făcut tot ce a fost posibil pentru a evita boala!” EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019icon photo

Stiri

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019

Autorităţile de la noi au schimbat regimul legal al tichetelor valorice primite de angajaţi, însă au reuşit să încurce pe toată lumea.

Titlu secțiune