Raluca Podea a dat în judecată Poliţia! Vezi cum s-a încheiat totul!

După ce a fost amendată, Raluca Podea a dat în judecată Poliţia.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că Raluca Podea a dat în judecată Poliţia. În mai 2017, fosta logodnică a lui Florin Pastramă a fost amendată de Poliţia Rutieră, însă ea a contestat acest lucru în instanţă, la Judecătoria Sectorului 1. (vezi cum a fost hărţuită Raluca Podea de Leo de la Strehaia

Citeste si: Florin Pastramă şi Brigitte Năstase s-au logodit în biserică!

Citeste si: Brigitte Sfăt nu a făcut o ”afacere” prea bună cu Florin Pastramă! Fosta iubită, dezamăgită complet de prestațiile din dormitor EXCLUSIV

Citeste si: Raluca Podea a rupt logodna cu Florin Pastramă, după ce a văzut imaginile incendiare în pat, cu Brigitte Sfăt! ”Mi-e silă”

Raluca Podea a dat în judecată Poliţia. Procesul a avut 8 termene

Pe 7 iunie 2017, Podea a deschis un proces, al cărui obiect a fost “anulare proces verbal de contravenţie”. Procesul a avut numai puţin de şapte termene amânate, iar decizia finală a venit de-abia pe 10 ianuarie 2018, fiindu-i favorabilă Ralucăi.

Raluca Podea a dat în judecată Poliţia. Instanţa a anulat procesul-verbal de contravenţie 

Nu mai e un secret că Raluca Podea a dat în judecată Poliţia. „Admite plângerea contravenţională formulată de petenta PODEA RALUCA în contradictoriu cu intimata DIRECŢIA GENERALĂ DE POLIŢIE A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI – BRIGADA RUTIERĂ. Anulează procesul-verbal de contravenţie emis de intimată. Ia act de menţiunea petentei că va solicita cheltuieli de judecată pe cale separată”, a fost hotărârea judecătorilor.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate