Raluca Podea, anunţ şoc pentru fanii ei: ”La anul, mă mărit!” Blonda intră în familia lui Pepe

Raluca Podea este una dintre frumuseţile showbiz-ului autohton care s-a făcut remarcată mai degrabă prin apariţiile ei televizate fără perdea decât prin alte lucruri.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Cu toate acestea, deşi mulţi s-au grăbit să o judece, Raluca Podea este, fără discuţie, o sentimentală, iar de curând a luat o decizie care îi va lăsa pe fanii ei fără replică: se mărită!

Raluca Podea, fosta starletă a revistelor dedicate bărbaţilor, este mai hotărâtă ca oricând să pună capăt vieţii de burlăciţă sexy. Blondina ce a înnebunit reprezentanţii sexului tare cu formele ei apetisante vrea să se transforme în femeie de casă. De ceva vreme, ea şi-a găsit fericirea în braţele unui bărbat, iar acum blondina trăieşte o veritabilă poveste de dragoste. Tânărul care a prins-o definitiv în mrejele lui pe senzuala blondină este vărul primar al Ralucăi Pastramă, soţia îndrăgitului artist Pepe.


 

”La anul, mă mărit. E clar, e bătut în cuie. Ne iubim, nu are rost să mai aşeteptăm”, ne-a spus, în exclusivitate, Raluca Podea. Mai mult decât atât, focoasa blondină a decis să devină şi mamă. ”Vrea să recurgem la inseminare artificială. Voiam să o facem anul acesta, dar planurile ne-au fost date peste cap de nişte lucruri şi am amânat-o. Dar vrem să rămân gravidă, şi fiind vorba de inseminare artificială chiar se poate, pe data de 13 martie. Adică fix de ziua lui. Şi vrem gemeni, că nu vreau să stau tot timpul gravidă”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Raluca Podea.


Raluca Podea şi logodnicul ei, relaţie cu nabădăi

În urmă cu ceva vreme, Raluca Podea a anunţat, dezamăgită până peste poate, că relaţia ei cu Florin Pastramă s-a încheiat din cauza infidelităţii acestuia. „Eu, când sunt într-o relaţie, nu mă duc nici în stânga nici în dreapta. Şi pentru că sunt deschisă, Dumnezeu îmi arată. Mi-am luat bagajele şi am dispărut! El ştie că sunt nebună şi că aflu! Eu ştiu tot, că fac pe proasta, asta este partea a doua”, povestea Raluca Podea. Cu toate acestea, după o perioadă, ea a revenit la sentimente mai bune, iar împăcarea lor a fost mai dulce ca niciodată.
Raluca Podea s-a remarcat în showbiz-ul mioritic ca manechin, dar şi prin pictorialele îndrăzneţe pe care le-a realizat pentru diferite publicaţii dedicate bărbaţilor. Diva este mama unui băieţel în vârstă de 11 ani, pe care îl creşte singură după ce fostul soţ a părăsit România.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate