Raluca Podea despre sedinta foto incendiara: "Am pozat la Sfantu Gheorghe pentru ca m-au suparat atacurile extremistilor maghiari"

Pictorialul incendiar facut de Raluca Podea, de 1 Decembrie, chiar la intrarea in orasul Sfantu Gheorghe, a facut furori.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereWOWbiz.ro a prezentat luni o sedinta foto incendiara in care protagonista a fost Raluca Podea. Roscata este mandra ca e romanca si e suparata rau pe Csibi Barna, care a spus despre Baba Novac, capitanul lui Mihai Viteazul, ca a fost un “talhar ordinar”, iar despre Avram Iancu - ca a fost "un criminal". Astfel, pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, dis de dimineata, Raluca Podea s-a echipat si a plecat val-vartej spre localitatea Sfantu Gheorghe unde a realizat o sedinta foto incendiara pentru a le demonstra maghiarilor ca si acolo este Romania.

“Am pozat la Sfantu Gheorghe pentru ca sunt nationalista. Am fost deranjata de atacurile extremistilor maghiari, care vor mereu cate ceva de la noi, romanii. A fost o idee geniala. Sunt mandra ca sunt romanca. Nu mi-a fost rusine sa fac acea sedinta foto, asa am simtit si asa am considerat eu ca trebuie sa-mi manifest patriotismul. Nu am nimic cu ungurii, vreau sa specific clar acest lucru, insa tricolorul ma face sa ma simt cu adevarat romanca. Sunt mandra de steagul meu, de imnul national si de valorile noastre”, ne-a declarat Raluca Podea.

Cat priveste declaratiile facute de Csibi Barna la adresa lui Baba Novac si a lui Avram Iancu, roscata a fost mai vehementa si chiar suparata. “Spusele lui Csibi Barna m-au incitat si deranjat in acelasi timp. Nu cred ca era cazul ca Baba Novac si Avram Iancu, personaje importante in istoria romanilor, sa fie jigniti, chiar daca ai o opinie diferita”, ne-a mai spus roscata.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate