Raluca Podea, dezvăluiri în lacrimi despre Florin Pastramă: „S-a terminat...”

Ce a spus Raluca Podea despre fostul logodnic.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Raluca Podea a rupt tăcerea despre Florin Pastramă, la câteva luni după ce s-a despărțit de cel care i-a devenit între timp soț Brigittei Năstase.

Fosta asistentă TV a dezvăluit în cadrul unei emisiuni culinare ce s-a întâmplat între ea și Florin Pastramă și cum s-a încheiat relația între cei doi.

Am avut un an destul de greu, foarte dificil pentru mine. Am avut o relație, am fost foarte dezamăgită, s-a terminat brusc. El a decis să meargă la un show de televiziune, acolo s-a îndrăgostit, eu așteptându-l acasă. (…). Cred că asta mi-a fost sortit și prefer să rămân singură.”, a mărturisit Raluca Podea în fața celor trei jurați.

Cât despre copilul pe care îl are, Raluca a dezvăluit cât de mândră este de fiul său. Cei doi au o relație extrem de apropiată.

Citeste si: Mirela Radu, mesaj sfâșietor după ce iubitul Oanei Radu a murit: „Blonduțul meu frumos...”

Citeste si: „Această elevă inconștientă merge singură pe stradă...”. Povestea care a devenit virală

Citeste si: Cine este băiatul cu care se iubea Luiza Melencu! S-au despărțit cu doar o zi înainte să dispară

Sunt foarte mândră de el. Noi suntem mai mult decât o mamă și un copil, suntem ca niște prieteni. Noi am crescut împreună, eu alegând să mă căsătoresc mai devreme, după care am divorțat și am crescut împreună… Hai, iubire, de ce plângi? Nu mai plânge. Știi că te iubesc! Hai, de mai plânge, că uite: mi se arde parmezanul”, a mai spus Raluca.

 

Raluca Podea trăiește o adevărată DRAMĂ: „Boala s-a răspândit în tot corpul, însă...”

 

Raluca Podea trăiește o adevărată dramă. După ce a văzut că logodnicul ei, Florin Pastramă, se îndrăgostește la TV de Brigitte Năstase, loviturile nu s-au oprit aici.Părintele său este grav bolnav, iar blondina a ajuns la capătul puterilor. 

Sunt terminată, efectiv nu știu ce să mai fac și unde să mă mai duc. De câteva luni sunt pe drumuri și încerc să găsesc soluții pentru tata. Calvarul a început în urmă cu câteva luni, nu credeam că vreodată mă voi izbi de asemenea situații și de o asemenea cruzime.

Tata se simțea rău și am mers cu el la medicul de familie. Ajunși acolo, în săptămâna cu 13 mai, medicul i-a făcut trimitere către un spital unde puteam să facem analize de sânge, endoscopie. Pe 20 mai ne-am dus la Spitalul Cantacuzino, unde i s-a făcut o endoscopie, iar apoi ni s-a sugerat să-i facem un CT (Tomografia computerizată) + biopsie. Am mers din nou la medicul de familie, i-a făcut trimitere, ne-am întors la Cantacuzino, însă acolo nu au avut cum să-i facă aceste investigații, pentru că primul loc disponibil pentru CT era abia peste trei luni”, a dezvăluit Raluca la începutul lunii iulie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate