Raluca Podea îl face praf pe Florin Pastramă, fostul ei iubit! ”E vai și amar de capul lui! Nu a avut niciodată bani, se laudă cu banii altora" EXCLUSIV

Raluca Podea pare din ce în ce mai supărată pe comportamentul pe care îl are fostul ei logodnic, Florin Pastramă, în show-ul în care este implicat, cu atât mai mult cu cât simte că acesta ar face orice pentru a ieși în evidență.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Florin Pastramă, unul dintre cei şase concurenţi care locuiesc în cabana din apropierea fermei, i-a cerut mentorului Cristian Bozgan o favoare: l-a rugat să-l ajute să-i serbeze ziua Otnielei (30 de ani), supranumită Shakira de România, iar concurenţii s-au bucurat de şampanie adusă în roaba plină cu zăpadă, de un tort din orez cu măr, dulciuri, fructe şi multă mâncare.

Citeste si: Fostul logodnic al Ralucăi Podea, Florin Pastramă, trăgea de Brigitte Sfăt de acum o lună! Avem DOVADA VIDEO

Citeste si: Raluca Podea, prima ședință foto fierbinte! Cum poza, goală, acum opt ani / EXCLUSIV

Citeste si: Raluca Podea, revoltată de comportamentul logodnicului ei, Florin Pastramă! A anunțat că s-au despărțit: ”E un nimeni pentru mine începând din acest moment” | EXCLUSIV

”Am văzut că el se lăuda că e obișnuit cu șampanii, cu multe sticle, că își face de cap, că vrea chelneri… Pai cum vrea el așa ceva, că nu avea bani să îmi cumpere un trandafir de ziua mea? E vai și amar de capul lui! Se va întoarce în genunchi la mine, dar va avea o supriză”, ne-a spus, furioasă din cale afară, Raluca Podea.

fara descriere

Mai mult decât atât, frumoasa blondină a început să povestească ce se întâmpla, înainte ca Florin pastramă să ajungă la ”Ferma” între ei doi. ”Abia plecase la Ferma și mă suna plangând, că vrea, când se întoarce, să mergem la doctor să fac inseminare artificială… După aceea, de fiecare dată când reușea să facă rost de un telefon, mă suna să îmi spună tot felul de lucruri, credea că eu o să îl mai cred după ce vedeam ce face el acolo…”, ne-a mai spus, în exclusivitate, raluca Podea.

Mai mult decât atât, reporterii WOWbiz.ro au aflat primii de la Raluca Podea că, de fapt, aroganțele lui Florin Pastramă se bazează pe vorbe goale. ”Nu a avut niciodată bani, niciodată nu făcea cinste prin cluburi, dar îi place să se laude cu banii altora. Așa cum a făcut și acum, a făcut cinste pe banii show-ului”, ne-a mai spus Raluca Podea.

fara descriere

Raluca Podea i-a dat papucii lui Florin Pastramă prin intermediul WOWbiz.ro

”Nu pot să suport să văd ce a făcut el la tv. El s-a dus să muncească, nu să facă așa ceva. Adică, el s-a dus la ”Ferma” nu la ”Insula Iubirii”, totuși. Înțeleg că e show, dar e de neacceptat ce face el, să sară pe toate femeile din preajmă, să le pupe, să le pipăie. Nu ai cum, ca bărbat, să faci așa ceva. E un nimeni pentru mine începând din acest moment, nu mai există un asemenea personaj în viața mea. Aștept să se întoarcă de acolo, să clarificăm totul, să își ia niște lucruri de la mine și nu mai vreau să îl văd. M-a făcut de rușine, toată lumea știa că este logodnicul meu, iar eu nu pot să accept așa ceva. Nu pot să spun, pentru că nu vorbesc urât în public, cum îl văd acum. Dar mi-a dovedit că nu e bărbat, că nu e ce vreau eu de la un bărbat... să se spele pe cap cu el, să se ducă să  își vadă de viața lui, să tragă de alte femei, pentru mine nu mai e cale de întoarcere... Nu ai cum tu, un nimeni, să faci așa ceva, să te comporți așa la un show la care trebuie să muncești, nu să te prostituezi... Mi-era milă și de fetele alea care trebuie să îl suporte...”, ne-a spus în exclusivitate, plângând de rușine și de supărare, Raluca Podea.

Raluca Podea şi Florin Pastramă, relaţie cu năbădăi

”La anul, mă mărit. E clar, e bătut în cuie. Ne iubim, nu are rost să mai aşeteptăm”, ne-a spus, în urmă cu câteva luni, în exclusivitate, Raluca Podea. Mai mult decât atât, focoasa blondină a decis să devină şi mamă. ”Vrem să recurgem la inseminare artificială. Voiam să o facem anul acesta, dar planurile ne-au fost date peste cap de nişte lucruri şi am amânat-o. Dar vrem să rămân gravidă, şi fiind vorba de inseminare artificială chiar se poate, pe data de 13 martie. Adică fix de ziua lui. Şi vrem gemeni, că nu vreau să stau tot timpul gravidă”, ne-a spunea atunci Raluca Podea, fără să știe ce va urma.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate