Raluca Podea, revoltată de comportamentul logodnicului ei, Florin Pastramă! A anunțat că s-au despărțit: ”E un nimeni pentru mine începând din acest moment” | EXCLUSIV

Raluca Podea a urmărit, siderată, comportamentul logodnicului ei, Florin Pastramă, frumoasa blondină luând decizia să îi dea papucii, fără discuție, prin intermediul WOWbiz.ro.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Florin Pastramă, logodnicul Ralucăi Podea, este unul dintre concurenții reality-show-ului ”Ferma”, vărul soției lui Pepe făcându-se, până acum, remarcat cu ”dragostea” pe care vrea să o împărtășească femeilor implicate în emisiune, mai ales celor devenite celebre drept bombe-sexy, precum Otilia Bilionera sau Geanina Ilieș.

Citeste si: Raluca Podea, anunţ şoc pentru fanii ei: ”La anul, mă mărit!” Blonda intră în familia lui Pepe

Citeste si: La ce şmecherie a apelat Raluca Podea pentru a scăpa de bărbaţii care devin prea insistenţi? Declaraţii exclusive

Citeste si: Raluca Podea, din nou la şcoală! ”Nu strică să înveţi, chiar dacă am cam trecut de vârsta potrivită”

Iar comportamentul lui, condamnat ferm și de alți bărbați de acolo, a fost văzut, spre ghinionul lui, și de logodnica lui Florin Pastramă, Raluca Podea. Iar blondina, revoltată, a decis să nu mai aibă nicio legătură cu bărbatul pe care l-a iubit în ultimii doi ani.

”Nu pot să suport să văd ce a făcut el la tv. El s-a dus să muncească, nu să facă așa ceva. Adică, el s-a dus la ”Ferma” nu la ”Insula Iubirii”, totuși. Înțeleg că e show, dar e de neacceptat ce face el, să sară pe toate femeile din preajmă, să le pupe, să le pipăie. Nu ai cum, ca bărbat, să faci așa ceva. E un nimeni pentru mine începând din acest moment, nu mai există un asemenea personaj în viața mea. Aștept să se întoarcă de acolo, să clarificăm totul, să își ia niște lucruri de la mine și nu mai vreau să îl văd. M-a făcut de rușine, toată lumea știa că este logodnicul meu, iar eu nu pot să accept așa ceva. Nu pot să spun, pentru că nu vorbesc urât în public, cum îl văd acum. Dar mi-a dovedit că nu e bărbat, că nu e ce vreau eu de la un bărbat... să se spele pe cap cu el, să se ducă să  își vadă de viața lui, să tragă de alte femei, pentru mine nu mai e cale de întoarcere... Nu ai cum tu, un nimeni, să faci așa ceva, să te comporți așa la un show la care trebuie să muncești, nu să te prostituezi... Mi-era milă și de fetele alea care trebuie să îl suporte...”, ne-a spus în exclusivitate, plângând de rușine și de supărare, Raluca Podea.

Mai mult decât atât, ne-a mărtutisit Raluca Podea, chiar înainte ca Florin Pastramă să plece în show, l-a ”școlit” în această direcție. ”Dacă nu i-aș fi zis, înainte de show, să se abțină, să nu se dea în stambă, aș fi înțeles, dar așa... e de râs, el s-a descalificat. Până și cei din jur l-au făcut de mirul lumii.... Iar apoi, cum stătea cu cartea de rugăciuni de la mine în mână, și mai penibil... Nu mai am cum să fiu cu el, m-a făcut și pe mine de râs, s-a făcut și pe el de râs. În plus, chiar dacă vorbisem la telefon, vreo 20 de minute, el nu mi-a spus nimic, l-am și întrebat despre asta, dar a tăcut mâlc...”, ne-a mai spus Raluca Podea

Raluca Podea şi Florin Pastramă, relaţie cu năbădăi

”La anul, mă mărit. E clar, e bătut în cuie. Ne iubim, nu are rost să mai aşeteptăm”, ne-a spus, în urmă cu câteva săptămâni, în exclusivitate, Raluca Podea. Mai mult decât atât, focoasa blondină a decis să devină şi mamă. ”Vrem să recurgem la inseminare artificială. Voiam să o facem anul acesta, dar planurile ne-au fost date peste cap de nişte lucruri şi am amânat-o. Dar vrem să rămân gravidă, şi fiind vorba de inseminare artificială chiar se poate, pe data de 13 martie. Adică fix de ziua lui. Şi vrem gemeni, că nu vreau să stau tot timpul gravidă”, ne-a spunea atunci Raluca Podea, fără să știe ce va urma.

Raluca Podea s-a remarcat în showbiz-ul mioritic ca manechin, dar şi prin pictorialele îndrăzneţe pe care le-a realizat pentru diferite publicaţii dedicate bărbaţilor. Diva este mama unui băieţel, pe care îl creşte singură după ce fostul soţ a părăsit România.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate