Raluca Podea s-a filmat goala in pat! Posteriorul ei e demn de reviste, dar detaliul care i-a scapat blondei face toti banii!

Clienta fidela a clinicilor estetice, dar si a salilor de fitness, unde merge frecvent ca sa-si lucreze corpul, Raluca Podea a ajuns sa fie astazi pe deplin multumita de felul in care arata.

Distribuie pe:

Autor:

 

fara descriereDrept dovada, ori de cate ori are ocazia, Raluca Podea se fotografiaza sau se filmeaza in ipostaze sexy si provocatoare, etalandu-si corpul cu forme perfecte.

fara descriereRecent insa, la ultima demonstratie de acest fel, bombei sexy i-a venit ideea sa se filmeze stand in pat, aproape in pielea goala, imaginile fiind realizate de ea, in oglinda, si cu ajutorul unui telefon mobil. fara descriereMandra nevoie mare de formele sale si mai ales de felul in care arata posteriorul sau tunat, cu un implant de fese, Raluca a surprins fara sa vrea in imaginile cu pricina un detaliu nepotrivit. La o vizionare mai atenta, cei care urmaresc filmarea pot observa ca televizorul din camera Ralucai era "fixat" pe un canal de desene animate, un detaliu care nu avea ce sa caute intr-o filmare care s-a dorit a fi super incendiara.fara descriere

 

 

 

fara descriere

 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate